• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ηλεκτρικό με τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα: Super Soco TC MAX

Το ηλεκτρικό με τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα: Super Soco TC MAX

Το ηλεκτρικό με τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα: Super Soco TC MAX

Η πιο ισχυρή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στη γκάμα της Super Soco είναι σύμφωνα με το κοινό, αυτή με τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα ανάμεσα στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες γίνονται ολοένα και καλύτερες, σπάζοντας την προκατάληψη ότι αποτελούν οχήματα μόνο για χρήση στην πόλη. Η Super Soco το κάνει αυτό με το TC MAX, την πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα της γκάμας της, η οποία συγκέντρωσε 5.802 ψήφους. Ο ηλεκτροκινητήρας της TC MAXαποδίδει 5,1 kW ή 6,9 ίππους, μια ισχύ αρκετή ώστε να ωθήσει το μοντέλο στην τελική ταχύτητα των 95 χιλιομέτρων την ώρα, καθιστώντας το έτσι ικανό να διανύσει αποστάσεις μέσα και έξω από την πόλη. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος κεντρικά, για καλύτερη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σε όλες τις συνθήκες και βέλτιστη κατανομή βάρους. Η υψηλή ροπή των 18,3 kgm σημαίνει ότι οι επιταχύνσεις είναι αστραπιαίες και η οδήγηση εύκολη, σε όλες τις συνθήκες. Η αφαιρούμενη μπαταρία του TC MAX έχει χωρητικότητα 45Ah και προσφέρει στο μοντέλο αυτονομία μέχρι και 110 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση της διαρκεί από 5 ώρες (με ταχυφορτιστή) έως 8 ώρες, με απλή φόρτιση. Το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας, φροντίζει για την διατήρηση της μέγιστης διάρκειας ζωής και της καλύτερης κατάστασης της. Ο φωτισμός του μοντέλου είναι εξολοκλήρου LED, ενώ σε επίπεδο τεχνολογίας, το TC MAX φέρει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη.
 


* Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων, μοτοσυκλετών, commuter και ηλεκτρικών της χρονιάς, συμμετείχαν  μόνο τα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα το 2020.