Test top-case Falcon 47L: Χωράει δυο full face κράνη

Το top case της Falcon με την σκληροτράχηλη εμφάνιση, 47 λίτρα χώρο και μαξιλάρι για τον συνεπιβάτη, αποτελεί μία από της καλύτερες επιλογές για να συνδυάσεις αποθήκευση και πρακτικότητα στην μοτοσυκλέτα σου.

Η Falcon μας έχει συνηθίσει στην κατασκευή ποιοτικών αξεσουάρ με στόχο την πρακτικότητα, κάνοντας την καθημερινή μας μετακίνηση ακόμα πιο εύκολη. Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μας έδωσε για ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουμε άλλο ένα προϊόν της value for money εταιρείας, την κεντρική βαλίτσα Falcon 47L.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Αρχικά η τοποθέτησή της γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα σε μόλις μερικά λεπτά, ενώ τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείς σίγουρα υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό, πέρα από τα απαραίτητα λαμάκια και βίδες τα οποία και περιλαμβάνονται. Επιπλέον, θα βρεις και την αντίστοιχη πλαστική universal βάση ώστε να προσαρμόσει τέλεια και με ασφάλεια στη σχάρα της μοτοσυκλέτας η του σκούτερ σου, εφόσον ταιριάζει στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το top case Falcon 47L είναι μία κεντρική βαλίτσα κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό, ενώ η συμπαγής σχεδίασή της τονίζει την σκληροτράχηλη εμφάνιση. Πέρα από τα υλικά κατασκευής, η ποιότητα χαρακτηρίζει και τις βάσεις στήριξης, την στιβαρότητα που δείχνει, καθώς και την λειτουργία της κλειδαριάς, που στο σύνολό τους θα σας κρατήσουν απροβλημάτιστους για πολλά χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι σχεδιασμένη για να αντέχει παραπάνω στις διάφορες κρούσεις και κραδασμούς, κάτι το οποίο διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι.

Πρακτικότητα

Τα 47 λίτρα διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει το top case Falcon είναι όχι απλά υπεραρκετά, αλλά ικανά για να χωρέσεις τα πάντα και να η σου λείψει τίποτα στις διακοπές! Για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό, χωράει δύο full face κράνη ενώ περισσεύει αρκετός κενός χώρος για να στριμώξεις και άλλα μικροαντικείμενα. Στην καθημερινή σου μετακίνηση όχι μόνο αποτελεί εργαλείο, αλλά θα βολέψει παραπάνω από το επιθυμητό, εφόσον μπορεί να χωρέσει τα ψώνια μίας ολόκληρης εβδομάδας από το σούπερ μάρκετ.
Αυτό που μας άρεσε, ήταν οι δύο ελαστικοί ιμάντες στο εσωτερικό του που μπορούν να κρατήσουν τα πράγματα σταθερά στη θέση τους, χωρίς να “κοπανάνε” δεξιά και αριστερά. Ωραία λεπτομέρεια παραμένει και η χειρολαβή στο άνοιγμα της βαλίτσας, που βοηθάει στην μεταφορά της αλλά και στο βάλε-βγάλε. Για τον συνεπιβάτη προσφέρει περισσότερη άνεση, καθώς πέρα από την στήριξη της πλάτης του, διαθέτει ένα έξτρα μαξιλαράκι για να κάθεται στα “μαλακά”. Αυτό που θα θέλαμε να έχει είναι ένα λαστιχάκι-τσιμούχα περιμετρικά στο καπάκι για καλύτερη αδιαβροχοποίηση, πάρα την έλλειψή του όμως, όπως παρατηρήσαμε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει νερό στο εσωτερικό της βαλίτσας.

Η άποψή μας

Για το μέγεθος του συγκεκριμένου top case, την ανθεκτικότητα και την ποιότητα που προσφέρει στα σχεδόν 100 ευρώ, η βαλίτσα Falcon 47L είναι μία από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς. Σίγουρα τα λεφτά που θα δώσεις δεν θα τα λυπηθείς, ενώ θα μείνεις ευχαριστημένος από την πρακτικότητά της και θα σου κρατήσει για αρκετά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.
 

Με 47 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, χωράει άνετα 2 full face κράνη.
Έχε 2 ελαστικούς ιμάντες συγκράτησης αντικειμένων στο εσωτερικό.
Μαξιλαράκι για την πλάτη του συνεπιβάτη
Ευκολη τοποθέτηση με απλά εργαλεία που έχεις σίγουρα στο γκαράζ σου.
Με τιμή κάτω από 110 ευρώ, μπορείς να σκεφτείς έναν πιο οικονομικό τρόπο για να μεταφέρεις πράγματα;

 
 

Ενδεικτική Τιμή: 107,42 ευρώ

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα