• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση μπαταρία: Haijiu HTX12-BS

Αν χρειάζεσαι μια μπαταρία που θα σου αντέξει για χιλιόμετρα αλλά δεν θέλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, η Haijiu σου έχει τη λύση.

Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που αυτή τη στιγμή ηγείται στην έρευνα, την εξέλιξη και την παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες, ενώ δεν είναι τυχαίο πως από το 1995 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας  είναι η εταιρεία ΠΕΡΚΟ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιλογή αρκετών κατασκευαστών

Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που “κουβαλάει” πάνω στον τομέα των μπαταριών έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση, που είναι και ο λόγος που την επιλέγουν αρκετοί κατασκευαστές ως πρώτη τοποθέτηση, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι KTM, GAS GAS, CCM, DAELIM και πολλοί άλλοι ακόμα. Ο κατασκευαστής διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, ενώ τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής βοηθούν ώστε το τελικό προϊόν της να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Τεχνογνωσία με 92 κατοχυρωμένες πατέντες

Μεταξύ άλλων, η εν λόγω εταιρεία έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες στο συγκεκριμένο τομέα καθώς χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων, με σκοπό να  διασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η ποιότητα των μπαταριών της. Μιλώντας για αυτές, να συμπληρώσουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής αφορά μπαταρίες μόλυβδου – οξέος, αλλά μεγάλο μέρος των πόρων της Haijiu επενδύεται στην έρευνα και την εξέλιξη μπαταριών χωρίς κάδμιο και μπαταριών λιθίου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες