• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση μπαταρία: Haijiu HTX12-BS

Αν χρειάζεσαι μια μπαταρία που θα σου αντέξει για χιλιόμετρα αλλά δεν θέλεις να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, η Haijiu σου έχει τη λύση.

Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που αυτή τη στιγμή ηγείται στην έρευνα, την εξέλιξη και την παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες, ενώ δεν είναι τυχαίο πως από το 1995 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας  είναι η εταιρεία ΠΕΡΚΟ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιλογή αρκετών κατασκευαστών

Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που “κουβαλάει” πάνω στον τομέα των μπαταριών έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση, που είναι και ο λόγος που την επιλέγουν αρκετοί κατασκευαστές ως πρώτη τοποθέτηση, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι KTM, GAS GAS, CCM, DAELIM και πολλοί άλλοι ακόμα. Ο κατασκευαστής διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, ενώ τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής βοηθούν ώστε το τελικό προϊόν της να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών.

Τεχνογνωσία με 92 κατοχυρωμένες πατέντες

Μεταξύ άλλων, η εν λόγω εταιρεία έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες στο συγκεκριμένο τομέα καθώς χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων, με σκοπό να  διασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η ποιότητα των μπαταριών της. Μιλώντας για αυτές, να συμπληρώσουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής αφορά μπαταρίες μόλυβδου – οξέος, αλλά μεγάλο μέρος των πόρων της Haijiu επενδύεται στην έρευνα και την εξέλιξη μπαταριών χωρίς κάδμιο και μπαταριών λιθίου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Ανθεκτικότητα και αντοχή για πολλά χιλιόμετρα

Έχοντας ως βάση όλα τα παραπάνω, η μπαταρία Haijiu HTX12-BS χρησιμοποιεί έναν ειδικό διαχωριστή τεχνολογίας AGM (absorbed glass mat), ο οποίος είναι κατασκευασμένος από υαλονήματα συγκρατώντας τα υγρά στο εσωτερικό της με έναν τρόπο που θυμίζει “σφουγγάρι”. Έτσι, ο ηλεκτρολύτης μεταξύ των πλακών της μπαταρίας έχει τόσο υγρό όσο απαιτείται για να διατηρείται υγρός ο διαχωριστής . Η παραπάνω καινοτομία συνεισφέρει και στην ανθεκτικότητα της μπαταρίας, αφού σε περίπτωση πτώσης ή κρούσης δεν υπάρχει ελεύθερο υγρό για να διαρρεύσει. Οι μπαταρίες κλειστού τύπου της Haijiu, διαθέτουν χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτισης, αντοχή στους κραδασμούς και δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιαδήποτε θέση έως και 45 μοιρών. Η χαμηλή τιμή της σε συνδυασμό με το ότι δεν χρειάζεται συντήρηση, την αναδεικνύουν ως μία από τις πιο “Value for Money” επιλογές στην κατηγορία της.

Η άποψή μας

Οι μπαταρίες της Haijiu αποτελούν μία από τις πιο προσιτές επιλογές στη Value for Money κατηγορία, που θα σου αντέξουν για χρόνια χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσεις αρκετά λεφτά.

Πολλοί κατασκευαστές επιλέγουν τις μπαταρίες της Haijiu ως πρώτη τοποθέτηση.
Οι μπαταρίες κλειστού τύπου της Haijiu, έχουν βαθιά εκφόρτιση και αντοχή στους κραδασμούς.
Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση με κλίση έως και 45 μοίρες.
Εσύ έχεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα που επιλέγεις όταν έρθει η ώρα της αλλαγής μπαταρίας;

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα