• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Nordcode Viper: Το φοράς 273 μέρες το χρόνο

Με αφαιρούμενη επένδυση, σύστημα αεραγωγών και μεμβράνη αδιαβροχοποίησης, το Nordcode Viper είναι ένα γνήσιο μπουφάν 3 εποχών.

Δοκιμάζουμε το jacket Nordcode Viper

Η Nordcode κατασκευάζει αποκλειστικά είδη ένδυσης για μοτοσυκλετιστές, τα οποία μάλιστα ταιριάζουν γάντι στα Ελληνικά δεδομένα, καθώς πρόκειται για προϊόντα με υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής, που ικανοποιούν πλήρως όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ασφάλειας. Ο σχεδιασμός τους εστιάζει στην εντυπωσιακή εμφάνιση, την άνεση και την πρακτικότητα και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων μπορείς να ντυθείς από πάνω μέχρι κάτω χωρίς να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία. Η γκάμα της ανανεώνεται συνεχώς και πρόσφατα προστέθηκε το Viper, το οποίο παραλάβαμε από το Moto Μarket.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γλίστρες στους ώμους που θυμίζουν αγωνιστική φόρμα

Το Viper είναι ένα μεσάτο jacket 3 εποχών κατασκευασμένο από Polyester 500D, ένα συνθετικό ύφασμα που χρησιμοποιείται συχνά σε είδη ένδυσης μοτοσυκλέτας, καθώς συνδυάζει τη μεγάλη αντοχή στην τριβή με το χαμηλό βάρος. Η εμφάνισή του είναι αρκετά σπορ και μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι πλαστικές γλίστρες στους ώμους, που παραπέμπουν σε αγωνιστική φόρμα και οι λωρίδες σε γκρι και φλούο χρώμα. Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι σε στενή γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, ενώ παίρνει άριστα σε επίπεδο εξατομίκευσης αφού διαθέτει δυο ιμάντες με velcro στη μέση και κουμπιά 2 θέσεων στον γιακά, το μπράτσο και το τελείωμα του μανικιού, για να το φέρεις στα μέτρα σου. Το βάρος του είναι 2 κιλά, νούμερο μικρό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Για την αποθήκευση αντικειμένων έχεις στη διάθεσή σου δυο ικανοποιητικής χωρητικότητας εξωτερικές τσέπες και μια θήκη εγγράφων στο εσωτερικό, ενώ στην επένδυση υπάρχει θήκη κινητού, από neoprene για να μη δημιουργηθούν γρατζουνιές στην οθόνη και ακόμα μια θήκη εγγράφων.

Γνήσιο μπουφάν 3 εποχών

Προκειμένου να μπορείς να χρησιμοποιείς ένα μπουφάν τους περισσότερους μήνες του χρόνου, θα πρέπει αυτό να μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Το Viper διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση, ενώ όταν οι θερμοκρασίες ανέβουν μπαίνουν στο παιχνίδι οι αεραγωγοί στο ύψος της κλείδας και στα μανίκια, που στέλνουν φρέσκο αέρα στο εσωτερικό. Ο ζεστός αέρας αποβάλλεται τον αεραγωγό της πλάτης και στην πράξη νιώθεις τον αέρα που εισέρχεται και δροσίζει το σώμα σου. Το Viper είναι διαθέσιμο σε δυο χρωματικές επιλογές και σε μεγέθη από Small έως 4XL. Από τα στοιχεία της φύσης θα σε προστατεύσει η αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη, που επιτρέπει τη διαπνοή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTO MARKET
ΒΙ.ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ,
57400, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες