Ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας 692.7 κυβικών αποδίδει 74 ίππους και εξοπλίζεται με συμπλέκτη ολίσθησης και quickshifter 2 κατευθύνσεων.

    Κινητήρας

    Ο γνωστός μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας της KTM που έχουμε γνωρίσει και στο 690 Enduro της Αυστριακής εταιρίας, αποτελεί και την καρδιά του 701 Enduro. Μια καρδιά που για το 2020 χτυπά πολύ δυνατά, αποδίδοντας πλέον 74 ίππους στις 8.000 σ.αλ, οι οποίοι αν και ακούγονται πολλοί για μονοκύλινδρο δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει. 
    Ο κινητήρας κουβαλά πάνω του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όπως ο ψεκασμός της Keihin και το ηλεκτρονικό γκάζι Ride By Wire  το οποίο συνδυάζεται με δύο χάρτες απόδοσης, ενώ το 6τάχυτο κιβώτιο εφοδιάζεται με σύστημα quickshifter δύο κατευθύνσεων και συμπλέκτη ολίσθησης. Για να περνά η δύναμη με ασφάλεια σε κάθε τύπο εδάφους, η μοτοσυκλέτα διαθέτει ακόμη traction control με αισθητήρα κλίσης και δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης. Αύξησε την ισχύ της Husqvarna 701 Enduro με φίλτρο DNA, το πρώτο ελληνικό προϊόν που χρησιμοποιήθηκε σε μαζική παραγωγή μοτοσυκλέτας. 
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ