• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Bering Otago: Με πρακτικό τσεπάκι στο μανίκι

Ελαφρύ σαν καλοκαιρινό, με φόδρα από ανακυκλωμένα υλικά, ρυθμιζόμενα προστατευτικά και πρακτικές τσέπες μέσα κι έξω, το χειμερινό jacket Otago της Bering θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σου.

Δοκιμάζουμε το χειμερινό jacket Bering Otago.

Η Γαλλική Bering διαθέτει μια εντυπωσιακά μεγάλη συλλογή από μπουφάν για κάθε χρήση κι εποχή η οποία μάλιστα ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακές καινοτομίες. Στη χώρα μας αντιπροσωπεύονται επίσημα από την εταιρεία Spiliotis, η οποία φροντίζει να μας προμηθεύει με όλα τα νέα μοντέλα. Σειρά αυτή τη φορά είχε το Otago, ένα κοντό χειμερινό μπουφάν με κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διάτρητη φόδρα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια

Το Otago προέρχεται από τη σειρά Discovery της Bering, η οποία περιλαμβάνει είδη ένδυσης για τουριστική κυρίως χρήση, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο την άνεση κατά την πολύωρη οδήγηση και την προσαρμοστικότητα στις εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες που μπορεί κάποιος να συναντήσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από FibreTech 600D, ένα υλικό που συναντάμε συχνά στα jacket της Bering και το οποίο έχει μεγάλη αντίσταση στην τριβή. Αυτό συνδυάζεται με τη γνωστή πλέον μεμβράνη αδιαβροχοποίησης BWTECH, η οποία απέδειξε την αποτελεσματικότητά της σε ξαφνική μπόρα καταφέρνοντας να αποτρέψει στο νερό να περάσει στο εσωτερικό στα 25 λεπτά που διήρκησε η μετακίνηση. Η Bering έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά στην κατασκευή των προϊόντων της και το Otago είναι ένα από αυτά, καθώς η διάτρητη φόδρα έχει κατασκευαστεί από συνθετικές ίνες που προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια.

Πρακτικό τσεπάκι στο μανίκι

Έχουμε να κάνουμε με ένα μεσαίου μήκους μπουφάν σε regular fit γραμμή που θα ταιριάξει εύκολα στους περισσότερους σωματώτυπους, καθώς δεν είναι πολύ στενό στη μέση όπως συνηθίζεται στα πιο σπορ μπουφάν με body fit γραμμή. Προκειμένου να το φέρεις στα μέτρα σου διαθέτει δυο ιμάντες με velcro στη μέση, αλλά θα θέλαμε να υπήρχε και μια ρύθμιση για τα μανίκια. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε να κάνουμε με ένα άνετο μπουφάν που δεν περιορίζει τις κινήσεις σου, ενώ η ελαφριά αίσθηση επιβεβαιώθηκε και από τη ζυγαριά, η οποία έδειξε 1.600 γραμμάρια, νούμερο μικρό για τα δεδομένα των χειμερινών μπουφάν. Σε επίπεδο πρακτικότητας παίρνει άριστα καθώς εξωτερικά έχει 4 αρκετά ευρύχωρες τσέπες, ενώ στο αριστερό μανίκι υπάρχει ένα ακόμα χρήσιμο τσεπάκι που μπορείς να έχεις κλειδιά, τηλεκοντρόλ γκαράζ, χρήματα για διόδια ή άλλα μικροαντικείμενα που θέλεις να έχεις άμεση πρόσβαση. Εσωτερικά έχουμε δύο θήκες εγγράφων με τη μια να βρίσκεται στην αφαιρούμενη επένδυση, η οποία είναι 90 γραμμαρίων από τη SHELLTECH και σε συνδυασμό με  το σύστημα αεραγωγών ADS (Air Dynamic System) επιτρέπει στο Otago να προσαρμόζεται στις μεταβολές της θερμοκρασίας, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς για περισσότερους μήνες μέσα στη χρονιά.     

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123,
12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες