net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ιαπωνική Terra Motors παρουσίασε το A4000i, ένα ηλεκτρικό scooter που συνδέεται με το iPhone.

Στο iPhone παρουσιάζονται δεκάδες χρήσιμες πληροφορίες, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η διάρκεια της μπαταρίας και άλλες.

Terra A4000i: Όλες οι ενδείξεις στο iPhone!

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει κάποια ηλεκτρικά scooter που χρησιμοποιούν το iPhone, αλλά το ιαπωνικό A4000i της Terra είναι το πρώτο που βγαίνει στην παραγωγή.

 

Το A4000i είναι ένα ηλεκτρικό scooter που φαίνεται συνηθισμένο, αλλά δεν είναι. Στον πίνακα οργάνων του υπάρχει, εκτός της κλασικής οθόνης, μια θέση για το iPhone του αναβάτη. Αυτός δεν έχει παρά να το συνδέσει με το scooter του και θα δει κάθε πληροφορία που χρειάζεται. Κατανάλωση ενέργειας, διάρκεια μπαταρίας, μέση ταχύτητα, απόσταση μέχρι τον προορισμό και άλλα στοιχεία τον ενημερώνουν απόλυτα στη διάρκεια κάθε διαδρομής του. Φυσικά, δε λείπει και η δυνατότητα της πλοήγησης.

Όσον αφορά στο scooter αυτό καθαυτό, η Terra Motors ανακοινώνει πως τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί στο 100% μέσα σε 4,5 ώρες. Η αυτονομία του scooter αγγίζει τα 65 χλμ., ανάλογα και με την οδήγηση, ενώ στα ίδια επίπεδα είναι και η τελική του ταχύτητα, στα 65 χλμ./ώρα.

Η κατασκευάστρια εταιρεία ετοιμάζει ήδη να ρίξει το νέο μοντέλο της στις αγορές της Ασίας και τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Κίνα. Η τιμή του δεν ξεπερνά τα 3.500 ευρώ, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει και μια ακόμη οικονομικότερη έκδοση, η οποία δε θα συνδέεται με iPhone.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ