Τα λιπαντικά των ELF και Petronas έφτασαν στη Bonelli

Τα λιπαντικά των ELF και Petronas έφτασαν στη Bonelli

Στην εταιρία Bonelli διαθέσιμες οι σειρές των κορυφαίων λιπαντικών ELF και Petronas.

Η Bonelli με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα συντήρησης που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών. Πρόσφατα, στο οπλοστάσιό της προστέθηκαν και τα λιπαντικά των ELF και Petronas.

Το όνομα της ELF είναι συνυφασμένο με τους αγώνες μοτοσυκλέτας αφού για περισσότερα από 30 χρόνια συνεργάζεται με κορυφαίες ομάδες των MotoGP. Το 1974 κατέκτησε των παγκόσμιο τίτλο στα 500 cc με τον Phil Read, ενώ δέκα χρόνια αργότερα ξεκίνησε η συνεργασία της με την Honda. Οι αγώνες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έρευνας και της εξέλιξης των λιπαντικών της σε επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας και οι ίδιοι τεχνικοί που δημιουργούν τα αγωνιστικά προϊόντα είναι υπεύθυνοι για τη σειρά λιπαντικών που προορίζονται για μοτοσυκλέτες παραγωγής. Η γκάμα της ELF περιλαμβάνει 100% συνθετικά λιπαντικά και ορυκτέλαια που καλύπτουν τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές τετράχρονων και δίχρονων κινητήρων. 12 σειρές λιπαντικών για μοτοσυκλέτες και 5 για scooter εγγυώνται ότι θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι ό,τι δίκυκλο κι αν οδηγείς. Αυτές θα προστατεύσουν τον κινητήρα σου και θα του δώσουν μακροζωία μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές ρύπων.
 



Η Petronas δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λιπαντικών παγκοσμίως. Με έδρα τη Μαλαισία, έχει γραφεία σε 28 χώρες, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Συνεργάζεται στενά με την αγωνιστική ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS στην F1 και έχει αναλάβει την εξέλιξη και παραγωγή λιπαντικών κινητήρα και κιβωτίου για τα ασημί βέλη. Η εμπλοκή της με τους αγώνες είναι σημαντική και στους 2 τροχούς, καθώς συνεργάζεται με αγωνιστικές ομάδες στo WorldSBK και το πρωτάθλημα MotoAmerica, ενώ προμηθεύει τα αγωνιστικά καύσιμα σε Moto2 και Moto3. Για μοτοσυκλέτες παραγωγής, η Petronas έχει τη σειρά Sprinta με τα λιπαντικά να ενσωματώνουν την τεχνολογία UltraFlex. Αυτή επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση του λιπαντικού, το οποίο χάρη στην ομαλή και σταθερή ροή συμβάλει στην σωστή λειτουργία του κινητήρα, του συμπλέκτη και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ταυτόχρονα μειώνει τις τριβές και τη θερμοκρασία των κινούμενων μερών συμβάλλοντας στην αξιοπιστία και την μακροζωία του κινητήρα. Η σειρά Sprinta περιλαμβάνει 5 τύπους λιπαντικών για 4χρονους κινητήρες και 2 για 2χρονους που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μοτοσυκλετών και scooter.

Οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τα λιπαντικά ELF και Petronas, καθώς και για όλα τα ανταλλακτικά κινητήρα, τροχούς, υγρά φρένων, τακάκια, φίλτρα και άλλα προϊόντα στο τηλέφωνο 6934897284.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
 Κάρπου 62 Αθήνα 11743
 bonelli.gr
 info@bonelli.gr
 Facebook ή Instagram
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »