• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα κράνη της YOHE έρχονται στην Ελλάδα

Δες εδώ γιατί πολλές εταιρείες κρανών επιλέγουν τη YOHE για την κατασκευή των προϊόντων τους.

Η YOHE HELMETS, Ιδρύθηκε το 1993. Θεωρείται πλέον το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κρανών για μοτοσυκλετιστές στην Κίνα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.
 
Διαθέτει ισχυρή ομάδα έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής, εξυπηρετεί – προμηθεύει πάρα πολλές διάσημες ανά τον κόσμο μάρκες με προϊόντα OEM (Original Equipment Manufacturer - μετονομασία δικών της μοντέλων) και ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων). Τα διασημότερα BRAND στον κόσμο, εμπιστεύονται την YOHE HELMETS επιλέγοντας προϊόντα της προς πώληση με το δικό τους όνομα ή της αναθέτουν την εξ` ολοκλήρου κατασκευή των νέων τους μοντέλων.
 
Έχει καθετοποιημένη παραγωγή, κατασκευάζει ζελατίνες, ΕPS, γραφικά και όλα τα επιμέρους εξαρτήματα ενός κράνους. Στο εργοστάσιο που καλύπτει συνολική έκταση επιφανείας 80.000 m2 εργάζονται περισσότεροι από 1.500 ειδικευμένοι εργαζόμενοι, παράγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια κράνη ετησίως. 
Διαθέτει πιστοποιητικό ISO9001 διασφαλίζοντας την σταθερή και υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της. Επιπλέον, όλα τα κράνη που κατασκευάζει είναι σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς που προορίζονται, με εναρμονισμένες διεθνή προδιαγραφές και φέρουν εγκρίσεις και πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα πρότυπα  SNELL, DOT, ECE, AS, NBR, SG JIS, κ.α.


 
Η  YOHE HELMETS έχει βραβευθεί από την κυβέρνηση της Κίνας ως το διασημότερο και πλέον αξιόπιστο εμπορικό σήμα στην βιομηχανία κατασκευής κράνους. Έχει επίσης τιμηθεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας διαθέτοντας ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ελέγχου με εξαιρετικό τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό. Μέχρι στιγμής διαθέτει 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν σχεδιαστικά και τεχνολογικά διεθνή επιτεύγματα και έχει αναπτύξει και κατασκευάσει περισσότερα από 120 δικά της διαφορετικά μοντέλα κρανών όλων των τύπων - full face, open face, flip up & off road.
 
Με κριτήριο την αξιοπιστία των προϊόντων της, τα κράνη που παράγει διατίθενται σε 55 χώρες σε Ασία, Ευρώπη, Αμερική και Ωκεανία. Σε αυτές θα προστεθεί σύντομα και η Ελλάδα καθώς, από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας με τη ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ να έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση.

 

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΝΩΝ YOHE
 
   Η YOHE HELMETS, έχοντας πολυετή εμπειρία, τεχνολογία και τεχνογνωσία στην κατασκευή κρανών με ειδικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, όπως πολυστρωματικό κέλυφος πολλαπλών διαστάσεων, την χρήση υλικών CARBON, FIBER κ.α. και την ειδική κατασκευή EPS εσωτερικών, έχει καταφέρει να ενσωματώσει σε όλα της τα κράνη ανεξαρτήτου αξίας, αξιοζήλευτες και ασυναγώνιστες προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας, άνεσης και εφαρμογής.
Όλα της τα κράνη που προορίζονται για την Ευρώπη διαθέτουν εσωτερικό με ειδικό οβάλ για τέλεια εφαρμογή, και έτοιμες υποδοχές για ακουστικά ενδοεπικοινωνίας, κάτι που συναντάται σε λίγα και πολύ ακριβά κράνη. Επίσης διαθέτουν πολυστρωματικό EPS με διαφοροποιημένη πυκνότητα, που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και μεταβαλλόμενη απορροφητικότητα κατά την κρούση.  Χρησιμοποιεί μηχανισμούς ζελατίνας 3D ολόπλευρης παράλληλης μετατόπισης, που προσφέρουν τέλεια κλιμάκωση και αίσθηση κατά την χρήση ανοίγο-κλεισίματος της ζελατίνας, εξασφαλίζοντας απόλυτη στεγανοποίηση και εφαρμογή. Τέλος, ο τρόπος κατασκευής και η υψηλή ποιότητα των εσωτερικών επενδύσεων που χρησιμοποιεί η YOHE σε όλα της τα κράνη, είναι επίσης ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που ολοκληρώνει την αξεπέραστη ποιότητα, άνεση και εφαρμογή των κρανών YOHE, κατατάσσοντάς τα ως κορυφαία επιλογή με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής παγκοσμίως.     
 
 
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
 
*Οι τιμές τους είναι αρκετά δελεαστικές και σε κάποιες περιπτώσεις μειωμένες έως και 40% από τα αντίστοιχα ΟΕΜ μοντέλα.
*Τα ίδια μοντέλα μέσης κατηγορίας 75-100-140 ευρώ, έχουν ενταχθεί στην χαμηλή κατηγορία και διατίθενται περί τα 45-65-90 ευρώ.

 
 
  
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ YOHE
 
   Πρόσφατες αλλά και παλαιότερες δημοσιογραφικές αναφορές στον ειδικό τύπο ανά τον κόσμο, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την εξέχουσα θέση που κατέχει η YOHE διεθνώς, καθώς και μερικά από τα μοντέλα της ΥΟΗΕ τα οποία κυκλοφορούν υπό το καθεστώς OEM (Original Equipment Manufacturer). Αυτό σημαίνει ότι πολλές μεγάλες επώνυμες Ευρωπαϊκές κ.α. εταιρείες επιλέγουν προϊόντα της YOHE, τα οποία χωρίς καμία απολύτως τροποποίηση των προδιαγραφών και της παραγωγής τους μετονομάζονται χρησιμοποιώντας το δικό τους λογότυπο και διατίθεντο στην παγκόσμια αγορά.
   Αναφέρεται λοιπόν ότι τύποι κρανών της ΥΟΗΕ όπως Full-Face, Flip-Up, Open Face και Off-Road και συγκεκριμένα τα μοντέλα ΥΟΗΕ 967, 977, 978, 981, 935 SV, 938 SV, 950, 953, 851, 868, 878, 881, 632 & 633 μπορεί κανείς να τα συναντήσει σε πολλές γνωστές εταιρείες με διαφορετικό φυσικά όνομα μοντέλου σαν αυτά που φαίνονται παρακάτω.   

      
 
  Επίσης πάρα πολλά επιτυχημένα μοντέλα πασίγνωστων εταιρειών, κατασκευάζονται από την YOHE υπό το καθεστώς συνεργασίας ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων) και διατίθενται στην παγκόσμια αγορά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση (παρότι γνωστά) δεν γίνεται αναφορά των μοντέλων και των εταιρειών ούτε εμφανίζονται φωτογραφίες καθώς εφαρμόζεται ο κατά αποκλειστικότητα σχεδιασμός και παραγωγή, καθώς επίσης ο έλεγχος και η  αποδοχή των προδιαγραφών. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π.  ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ

Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (πρώην Θησέως) 26, Καλλιθέα
Τηλ. 210 4221060
e-mail: [email protected]