TMAX Connect: Ένας ολόκληρος κόσμος συνδεσιμότητας στα χέρια σου

Οι κάτοχοι των μοντέλων TMAX Tech MAX είναι οι πρώτοι αναβάτες της Yamaha που έχουν εισέλθει σε έναν πλήρως συνδεδεμένο κόσμο, μέσω της συνεργασίας της Yamaha με την Vodafone Automotive. Δείτε περισσότερα..

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο σύστημα τηλεματικής, οι αναβάτες των μοντέλων TMAX Tech MAX μπορούν να διαχειριστούν το scooter τους εξΆ αποστάσεως, καθώς και να το διατηρήσουν ασφαλές με την ειδική εφαρμογή για κινητά: My TMAX Connect.

Η εφαρμογή παρέχει στους αναβάτες πρόσβαση σε ανιχνευτή μοτοσυκλέτας, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το TMAX Tech MAX τους οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα και σε περίπτωση που το scooter μετακινηθεί, ενώ ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένος, ο ιδιοκτήτης λαμβάνει μία ειδοποίηση απευθείας στο κινητό του τηλέφωνο!

Σε περίπτωση κλοπής, το σύστημα τηλεματικής στέλνει ειδοποίηση στο Κέντρο Διαχείρισης Ασφάλειας της Vodafone Automotive, το οποίο ενεργοποιεί τη διαδικασία παρακολούθησης, καταγράφοντας τις κινήσεις του οχήματος σε πραγματικό χρόνο και υποστηρίζοντας τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7 σε 44 ευρωπαϊκές χώρες και παραμένει ρυθμισμένη στη γλώσσα την οποία έχετε επιλέξει, ακόμα και εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 


Η εφαρμογή TMAX Connect είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα smartphone Android και iOS και περιλαμβάνει:
  • Ανιχνευτή μοτοσυκλέτας: Μπορείτε να εντοπίσετε το TMAX σας στο χάρτη και επιπλέον να επωφεληθείτε της δυνατότητας εύρεσης της διαδρομής που θα σας οδηγήσει στο scooter σας με τα πόδια ή με κάποιο άλλο όχημα. 
  • Ειδοποίηση ταχύτητας: Μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και να λάβετε ειδοποίηση μέσω της εφαρμογής, κάθε φορά που υπερβαίνεται αυτό το όριο.
  • Χρήση: Οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες είναι οι εξής: χρονομέτρηση χρήσης, ημερήσια και μηνιαία απόσταση, διάρκεια ταξιδιού, τύποι δρόμων. 
  • Καταγραφή ταξιδιού: Παρέχει τις πιο πρόσφατες αλλά και παλαιότερες διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων της απόστασης που διανύθηκε καθώς και της μέσης ταχύτητας, της μέγιστης ταχύτητας και της γεωγραφικής σας θέσης πάνω στο χάρτη.
  • Χαμηλή μπαταρία: Θα λάβετε μία ειδοποίηση στο smartphone σας που θα σας ενημερώνει ότι η μπαταρία του TMAX σας είναι χαμηλή. Η σκοπιμότητα αυτής της λειτουργίας είναι να αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις!
  • Διαχείριση κλοπής: Σε περίπτωση κλοπής και ενώ η διαδικασία παρακολούθησης και ανάκτησης είναι ενεργοποιημένη, για λόγους ασφαλείας, η πρόσβαση στην εφαρμογή δεν θα είναι δυνατή έως ότου επιλυθεί το ζήτημα.
  • Κόρνα και φλας: Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την κόρνα ή την λειτουργία των φλας μέσω της εφαρμογής. 
  • Geofence: Αυτή η λειτουργία σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε μια ζώνη Geofence γύρω από το TMAX σας και σε περίπτωση που το όχημα εισέλθει ή εγκαταλείψει αυτή την περιοχή, θα λάβετε μία ειδοποίηση από την εφαρμογή.
Η υπηρεσία "My TMAX Connect" είναι διαθέσιμη για την έκδοση TMAX Tech MAX. Με την αγορά του μοντέλου TMAX Tech Max 2021 αλλά και έπειτα, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία ασφαλείας του οχήματος My TMAX Connect, μέσω συνδρομής.