Sym Symphony ST 125: Επίπεδο πάτωμα και πολύ μικρή κατανάλωση

Sym Symphony ST 125: Επίπεδο πάτωμα και πολύ μικρή κατανάλωση

Με ανανεωμένη εμφάνιση, πιο πρακτικό και οικονομικό από ποτέ, το νέο Sym Symphony ST 125 σου παρέχει όλα όσα ζητάς από ένα scooter για καθημερινή χρήση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

LCD οθόνη, θύρα USB 3.0 και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

Το εντελώς νέο scooter ακολουθεί την γραμμή του ST 200i, συνδυάζοντας τις σπορ γραμμές με το κομψό συνολικό αποτέλεσμα. Η σχεδίαση του νέου Symphony ST 125 είναι εκτενώς ανανεωμένη, με το νέο μούτρο να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή εμφανισιακή νότα.



Πρακτικό, με επίπεδο πάτωμα και σέλα η οποία απέχει μόλις 790 χιλιοστά από το έδαφος. Τα όργανα του μοντέλου αναβαθμίζονται σε μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται πλέον στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Χάρη στην νέα τοποθεσία του ρεζερβουάρ, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα είναι πλέον μεγαλύτερος. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.

Τροχοί 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω για μεγαλύτερη άνεση



Μια σημαντική αλλαγή στο νέο Symphony ST 125 είναι η υιοθέτηση τροχού 14 ιντσών πίσω, ο οποίος δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερου χώρου κάτω από την σέλα: Συγκεκριμένα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη. Ο εμπρός τροχός παραμένει 16 ιντσών σε διάμετρο, ενώ τα ελαστικά είναι 110/70-16 και 120/80-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

12,6 ίπποι και κατανάλωση μόλις 2,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.

Το νέο Symphony ST 125 περνά, τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, υποσχόμενο καλύτερες επιδόσεις αφού έρχεται με αυξημένη ισχύς και ροπή, τα νούμερα των οποίων φτάνουν τους 12,6 ίππους στις 8.000 σ.α.λ., και τα 11,5Ν στις 6.500 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Τεχνολογία A.L.E.H που περιορίζει την ανύψωση του πίσω μέρους κατά την επιτάχυνση.

To νέο Symphony ST 125 διαθέτει την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος. Στην ανάρτηση συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 260 και 240 χιλιοστών με δικάναλο ABS.

  • Sym Symphony ST 125 L/C: 2.775 ευρώ

 

Τροχοί 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω για μεγαλύτερη άνεση
12,6 ίπποι και κατανάλωση μόλις 2,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.
Τεχνολογία A.L.E.H που περιορίζει την ανύψωση του πίσω μέρους κατά την επιτάχυνση.
Στάνταρ δικάναλο ABS.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2.665 ευρώ, θα ζητούσες κάτι παραπάνω;