Σκοτώθηκε 28χρονος αναβάτης σε προσπάθεια ρεκόρ (video)

Προσοχή, σκληρές εικόνες στο βίντεο! Έχασε την ζωή του ο 28χρονος αναβάτης Alex Harvill, ο οποίος ήθελε να κάνει νέο ρεκόρ άλματος με μοτοσυκλέτα. Μήπως πρέπει να σταματήσουν οι τόσο ριψοκίνδυνες επιδείξεις;

Δυστυχώς, πριν από μερικά 24ωρα, ο 28χρονος αναβάτης Alex Harvill, από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ σκοτώθηκε κατά την διάρκεια προετοιμασίας του, για ένα άλμα-ρεκόρ. Ο Harvill θα επιχειρούσε άλμα σε μήκος 107 μέτρων, θέλοντας να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει ο Robbie Madison από το 2008, το οποίο ανέρχεται σε 106,98 μέτρα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Σε προπόνηση προετοιμασίας του για το ακροβατικό, ο Harvill έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, η οποία προσγειώθηκε σε λάθος σημείο, με αποτέλεσμα να εκτινάξει τον 28χρονο. Ο Harvill τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και, σύμφωνα με διεθνή μέσα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατος του.
 
Ο 28χρονος Harvill δεν είναι άγνωστος στα ρεκόρ, πετυχαίνοντας ένα το 2013, για την μεγαλύτερη απόσταση από «χώμα σε χώμα», μήκους 90,5 μέτρων ή 297 ποδιών. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους του.
 
Από το συμβάν υπάρχει και βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »