Σειρά βελτιωτικών προϊόντων LIQUI MOLY

Τα Shooter είναι μικρές μπάρες ενέργειας για τη μοτοσικλέτα. Η LIQUI MOLY θα τα παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο, αλλά είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

Η γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα θα επιδείξει εκεί την ευρεία γκάμα της σε χημικά προϊόντα για δίτροχα. «Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα χημικό προϊόν που να μην περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας – όλα από τον ίδιο προμηθευτή και όλα απολύτως συμβατά μεταξύ τους», δηλώνει ο Carlos Travé, υπεύθυνος στη LIQUI MOLY για τη δραστηριότητα των δίτροχων σε διεθνές επίπεδο.
Η σειρά Shooter αποτελείται από τέσσερα προϊόντα: το Speed Shooter βελτιώνει την καύση και ταυτόχρονα την επιτάχυνση. Πρέπει απλώς να προστεθεί στο ρεζερβουάρ. Μαζί με αυτό έρχεται και το 4T Shooter, το οποίο απομακρύνει τα ιζήματα από τον θάλαμο καύσης και, με τον τρόπο αυτό, αποκαθιστά τις αρχικές επιδόσεις. Το Engine Flush Shooter προστίθεται στο λάδι κινητήρα ακριβώς πριν την αλλαγή λαδιών. Εκεί, καθαρίζει και ξεπλένει το κύκλωμα λαδιού έτσι ώστε τα υπολείμματα να διαλυθούν και να απομακρυνθούν μαζί με το παλιό λάδι. Αυτά τα τρία προϊόντα Shooter διατίθενται σε μικρές συσκευασίες των 80 ml. Το περιεχόμενο επαρκεί ακριβώς για το ρεζερβουάρ μίας μοτοσικλέτας. Έτσι, δεν χρειάζεται να αναζητάτε χώρο αποθήκευσης για μισογεμάτες συσκευασίες πρόσθετων.

Το τέταρτο μέλος της ομάδας είναι το MoS2-Shooter. Πρόκειται για ένα πρόσθετο προστασίας από τη φθορά, το οποίο περιέχει το στερεό λιπαντικό MoS2 που επικάθεται πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες και αποτρέπει την άμεση επαφή μετάλλου με μέταλλο. Λίγο μετά την εκκίνηση και ενώ το λάδι δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλα τα μέρη του κινητήρα, το MoS2-Shooter φροντίζει για μια αξιόπιστη λίπανση. Προσφέρει επίσης έξτρα προστασία σε υψηλές καταπονήσεις του κινητήρα και απώλεια λαδιών. Αυτό διατίθεται σε σωληνάρια των 20 ml.

«Η συγκεκριμένη λύση χημικών βελτιωτικών δεν μόνο οικονομική από άποψη κόστους, αλλά και απλή στην εφαρμογή της», συνεχίζει ο Carlos Travé. «Συμβάλλει στην αποφυγή προβλημάτων στον κινητήρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μοτοσικλέτας».
Η LIQUI MOLY δεν προσφέρει μόνο πρόσθετα ειδικά για μοτοσικλέτες, αλλά μια ολοκληρωμένη γκάμα χημικών προϊόντων. Από λάδια κινητήρα, βαλβολίνες, λάδια πιρουνιού, υγρά φρένων, σπρέι αλυσίδας και καθαριστικά μέχρι προϊόντα φροντίδας για δέρματα για τη φόρμα αναβάτη και καθαριστικά ζελατίνας για το κράνος. Και όλα αυτά με μια αποδεδειγμένα απαράμιλλη ποιότητα: εδώ και χρόνια, όλες οι ομάδες των αγωνιστικών του Moto2 και Moto3 χρησιμοποιούν τα λάδια της LIQUI MOLY.

Η LIQUI MOLY θα παρουσιάσει στην EICMA ολόκληρη την παλέτα προϊόντων της για μοτοσικλέτες και μηχανάκια. Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Μιλάνο. Η LIQUI MOLY θα βρίσκεται στην αίθουσα 13 στο περίπτερο C83.

Για περισσότερες πληροφορίες:

SKAMA Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε.
www.skama.gr