• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Scooter χωρίς δίπλωμα: Τι ισχύει για τα ηλεκτρικά με τελική 25 χλμ./ώρα;

Scooter χωρίς δίπλωμα: Τι ισχύει για τα ηλεκτρικά με τελική 25 χλμ./ώρα;

Δες εδώ τι προβλέπει ο νόμος για τα ηλεκτρικά scooter που μπορείς να οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα.

EMW: Ο ορισμός του ηλεκτρικού μοτοποδηλάτου!

Με τελική 25 χλμ./ώρα τα οδηγείς χωρίς δίπλωμα αν είσαι άνω των 15.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης για τα μοτοποδήλατα με μέγιστη τελική ταχύτητα από το εργοστάσιο έως 25 χλμ./ώρα. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει κλείσει το 15ο έτος της ηλικίας του μπορεί να οδηγήσει ένα τέτοιο ηλεκτρικό scooter χωρίς να χρειαστεί να βγάλει δίπλωμα, που σημαίνει ότι δεν έχεις έξτρα έξοδα πέρα από την αγορά του οχήματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλά ηλεκτρικά scooter που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως το Portable/1000 της EMW, είναι διαθέσιμα και σε εκδόσεις με τελική 25 χλμ./ώρα ώστε να έχει περισσότερες επιλογές ο υποψήφιος αγοραστής.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάνεις 560 χιλιόμετρα με 1 ευρώ

Τα ηλεκτρικά scooter με τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 25 χλμ./ώρα έχουν φυσικά όλα τα οικονομικά οφέλη των συμβατικών scooter, καθώς δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας και το κόστος των service περιορίζεται σε κάποια μικρής αξίας αναλώσιμα όπως λάστιχα, τακάκια και περιοδικούς ελέγχους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μοντέλα που έχουν δυο εκδόσεις, με τελική 45 ή 25 χλμ. / ώρα, όπως το e-GO της EMW, η μπαταρία είναι ακριβώς ίδια που σημαίνει ότι το «μικρό» έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, αφού καταναλώνει λιγότερο ρεύμα.  Στην πράξη μπορείς να κάνεις έως 560 χιλιόμετρα με μόλις 1 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και έχουν μικρό βάρος για να μπορείς να φορτίζεις σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα.

Η επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» κάνει εύκολη την απόκτηση

Όπως ισχύει για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, τα scooter με τελική 25 χλμ./ώρα μπορούν να αποκτηθούν μέσω της επιδότησης που προσφέρει το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», με την τελική τιμή να μειώνεται σημαντικά, ανάλογα με τα κριτήρια που καλύπτει ο κάθε αγοραστής. Στην EMW θα βρείτε μεγάλη γκάμα από σύγχρονα και αξιόπιστα ηλεκτρικά μοτοποδήλατα, τα οποία οδηγούνται χωρίς δίπλωμα οδήγησης, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να βρείτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και να σας κατευθύνει για την ένταξή σας στο πρόγραμμα επιδότησης.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »