Scooter, παπί ή μικρή μοτοσυκλέτα; Όλα όσα θέλεις να δεις, στο Scooter Festival 2019!

Scooter, παπί ή μικρή μοτοσυκλέτα;

Η απάντηση, στο Scooter Festival & Electric Bike Show που θα γίνει 15-17 Ιουνίου! Δείτε περισσότερα εδώ…

Ποιο είναι το καλύτερο μέσο για μετακίνηση στην πόλη; Ένα βολικό scooter, ένα οικονομικό παπί ή μια μικρή ασφαλής μοτοσυκλέτα;

Στο Scooter Festival & Electric Bike Show, που θα διοργανωθεί το τριήμερο 15-17 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, όλες οι επιλογές θα είναι εκεί για να συγκρίνετε και να βρείτε τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες:

Scooter
Παπιά
Μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού

Ηλεκτροκίνητα οχήματα, scooter, ποδήλατα και πατίνια, για όσους θέλουν να μεταβούν στο επόμενο στάδιο της αστικής του μετακίνησης.

Κλήρωση δώρου για τους επισκέπτες
Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ένας τυχερός θα φύγει (αθόρυβα) με ένα πανέμορφο Gemini e-Cruise απόδοσης 3000W, το οποίο θα κληρωθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης!

To Moto Τρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας του Scooter Festival & Electric Bike Show και θα είμαστε εκεί, στο περίπτερό μας, για να σας γνωρίσουμε από κοντά. 

Εισιτήρια
To ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και με το εισιτήριο των 7 ευρώ -αν θέλετε- επισκέπτεστε το Festival κάθε μέρα και για όλο το τριήμερο!

Να σημειώσουμε ότι για παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών η είσοδος είναι τελείως δωρεάν και ότι με το εισιτήριο των 7 ευρώ ο επισκέπτης μπορεί να πάει -χωρίς επιπρόσθετο κόστος- και στην έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο λίγες μέρες μετά (20-23 Ιουνίου)!