SYM HD 300: Premium χαρακτηριστικά σε απόλυτα προσιτή τιμή

Οι ξεχωριστές ικανότητες, η premium εμφάνιση και η προσιτή τιμή μαρτυρούν, ότι το scooter της Sym μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Ο νέος εκπρόσωπος της Sym στη μεσαία κατηγορία φέρει την ονομασία HD, ένα ποιοτικό scooter που δικαιολογεί κάθε ευρώ της συνολικής τιμής του. Ευέλικτο και οικονομικό, με δυνατό 300αρη κινητήρα θα σε συντροφεύσει σε κάθε σου μετακίνηση εντός και εκτός των τειχών της πόλης.

Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις σε τιμή προσφοράς στα 3.595 ευρώ ή 3.640 ευρώ με Top Box!
 
Η σέλα δύο επιπέδων προσφέρει άνεση και σωστή εργονομία σε οδηγό και συνεπιβάτη. Με το άνοιγμα της σέλας, αποκαλύπτεται ο χώρος αποθήκευσης, ο οποίος σύμφωνα με τις μετρήσεις μας φτάνει τα 51 λίτρα χωρητικότητας. Εκεί θα χωρέσουν ένα full-face κράνος και διάφορα αντικείμενα , όπως έγγραφα, αδιάβροχο ή tablet. Εξτρά μικροαντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλαπάκι που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς και το οποίο διαθέτει θύρα USB προς φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.



Στα σπλάχνα του HD συναντάμε τον γνωστό για την αξιοπιστία του, μονοκύλιδρο, υγρόψυκτο κινητήρα F4 της Sym με χωρητικότητα 278 κ.εκ. Ο κύλινδρος είναι από αλουμίνιο, με ειδικής επεξεργασίας SiC κεραμική επίστρωση. Σε συνδυασμό με τα νέα πηνία και το ελαφρύτερο βολάν, επέφεραν ελάφρυνση βάρους του κινητήρα κατά 3 κιλά. Έτσι το μοτέρ δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και με ελάχιστες τριβές. Η απόδοση φτάνει τους 27,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 2,7 kg-m στις 6.250 σ.α.λ. Διακρίνεται για την πολιτισμένη λειτουργία του και στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά δυνατός, αλλά  παράλληλα οικονομικός με κατανάλωση 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.



Ο νέος σχεδιασμός του πλαισίου, που επιτεύχθηκε χάρη στην ειδική μελέτη των ενισχύσεων στο διπλό σωληνωτό πλαίσιο και το ψαλίδι μειωμένου βάρους, είχαν σαν αποτέλεσμα την ελάφρυνση του οχήματος κατά 12 κιλά, διατηρώντας παράλληλα την ακαμψία του. Δυνατά τα φρένα με δίσκο διαμέτρου 288 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα μπροστά και ένα δίσκο 260 χιλιοστών πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης. To δικάναλο σύστημα ABS, είναι της Bosch 9.1 Το πακέτο της ανάρτησης περιλαμβάνει διπλά αμορτισέρ με δυνατότητα προφόρτισης 4 θέσεων με διαδρομή 100 χιλιοστών και τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 35 χιλιοστών με διαδρομή 115 χιλιοστών. Στους τροχούς έχουμε αλουμινένιες ζάντες 16 ιντσών και ελαστικά της Maxxis με διάμετρο 110/70 μπροστά και 140/70 πίσω.

Δες περισσότερα εδώ

  • ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

      14