Ρεκόρ μηνιαίων πωλήσεων στην ιστορία της έκανε η Ducati

Ρεκόρ μηνιαίων πωλήσεων στην ιστορία της έκανε η Ducati

Τριπλασιάστηκαν οι παραγγελίες της! Οι πωλήσεις μοτοσυκλετών βρίσκονται στα ύψη και η Ducati γιορτάζει την καλύτερη μηνιαία επίδοση όλων των εποχών. Θα συνεχίσει πιστεύετε η άνοδος της αγοράς;

Η Ducati αναπτύσσεται ραγδαία εδώ και αρκετά χρόνια και οι πωλήσεις που πετυχαίνει, αν μη τι άλλο, το δείχνουν σαφώς. Με συγκεκριμένη επικοινωνία της, η Ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι πέτυχε τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε ένα μήνα ολόκληρης της ιστορίας της, φέτος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, κατά τον Ιούνιο του 2021 η Ducati πραγματοποίησε 8.598 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ κατά το πρώτο εξάμηνο έσπασαν ρεκόρ οι παραγγελίες που ελήφθησαν, ξεπερνώντας κατά 63% αυτές του 2020 και κατά 284% αυτές του 2019!
 
Οι αγορές που σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση για την Ducati είναι η Αυστραλία (+82%), η Ιταλία (+55%) και η Ιαπωνία (+53%), με την μοτοσυκλέτα που πουλά περισσότερο να είναι (αναμενόμενα) η Multistrada V4.
 
Ο Francesco Milicia, διευθυντής παγκόσμιων πωλήσεων της Ducati, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Παρά την μεγάλη πολυπλοκότητα στον τομέα προμηθειών και μεταφορών, με καθυστερήσεις και ελλείψεις σε πολλές πρώτες ύλες  και τις δυσκολίες από τα lockdown σε πολλά μέρη του κόσμου στην αρχή του 2021, η Ducati σημείωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων, ξεπερνώντας τα προ-Covid επίπεδα περίπου κατά 10%. Το portfolio παραγγελιών μας είναι επίσης εξαιρετικό, επιδεικνύοντας ότι οι φίλοι της εταιρείας εκτιμούν την γκάμα του 2021 και ότι η οικογένεια των Ducatisti επεκτείνεται.»

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »