O Fabio Quartararo

O Fabio Quartararo

Quartararo: Τριγμοί στις σχέσεις του με την Yamaha;

Ο Fabio Quartararo εντυπωσίασε κοινό και συναθλητές, όταν έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία το 2019 και διεκδίκησε νίκες με το καλημέρα σας!

Δυσαρέσκεια όσον αφορά την απόδοση της Yamaha M1

3 σεζόν μετά, ο Fabio Quartararo έχει ήδη έναν παγκόσμιο τίτλο και θέλει να διεκδικήσει τον δεύτερο, όμως φαίνεται ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την απόδοση της μοτοσυκλέτας του, συνεχίζονται προκαλώντας τριγμούς στην πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του με το εργοστάσιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Quartararo: Έχω συνηθίσει στην έλλειψη απόδοσης

Ο 23χρονος Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, έκανε δηλώσεις λέγοντας: «Έχω κάπως συνηθίσει σε αυτή την έλλειψη απόδοσης, ήδη από τους πρώτους αγώνες. Στο τέλος πρέπει να παλέψεις με αυτά που έχεις. Σήμερα (σ.σ. στο Austin του Texas) έδωσα τα πάντα. Και για να είμαι ειλικρινής, ακόμα και αν είναι η 7η θέση, ήταν η πιο σημαντική μου 7η θέση.

Ζήτημα ετών η ανταγωνιστικότητα της M1

H απόδοση της αγωνιστικής Yamaha M1 είναι ένα θέμα που απασχολεί τους αναβάτες της, εδώ και χρόνια. Δεν είναι μόνο ο Fabio Quartararo που έχει κάνει τέτοια σχόλια, καθώς τόσο ο Maverick Vinales όσο και ο Valentino Rossi είχαν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους. Μάλιστα, τα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι αναβάτες της Yamaha είναι κάθε άλλο παρά επιθυμητά, με τον Fabio Quartararo να δείχνει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να πιέσει τον εαυτό του και την μοτοσυκλέτα σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να καταφέρνει τα αποτελέσματα του.

Συνέχεια του άρθρου >>>