Ψηφίστε και κερδίστε 12 service στην Κρήτη

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα 12 δωρεάν service στην Κρήτη από την H-K Α.Ε.Β.Ε.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Moto 2021 προσφέρει πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.



Η H-K Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο των εταιρειών Honda, Ducati, Kawasaki, KTM, Kymco, Peugeot, Daelim και Cfmoto. Εδώ και δεκαετίες το μοτοσυκλετιστικό κοινό της Κρήτης στηρίζει την H-K A.E.B.E. και εκείνη με τη σειρά της φροντίζει να το ανταποδίδει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό παρακολουθεί σεμινάρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόβλημα Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία εταιρειών και μοντέλων που διαθέτει η Η-Κ, θα βρείτε σίγουρα αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύει την αφοσίωσή της στους πελάτες της προσφέροντας τρία δωρεάν service σε ισάριθμους κατόχους Honda, KTM, Kawasaki και Kymco.

Ευχαριστούμε θερμά την H-K Α.Ε.Β.Ε. για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.