Προστατευτικά αλυσίδας Barracuda: Εμφάνιση και ουσία

Εσύ ακόμα δεν έχεις προμηθευτεί προστατευτικό αλυσίδας της Barracuda; Διάβασε εδώ τα οφέλη.

Πολλοί αναβάτες επιλέγουν να αντικαταστήσουν το εργοστασιακό προστατευτικό αλυσίδας με after market της Barracuda και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο εξάρτημα υπάρχει σε όλες τις μοτοσυκλέτες και ο ρόλος του είναι να προστατεύει την αλυσίδα ώστε να μην έρθει σε επαφή με άλλο αντικείμενο και να συγκρατεί το λάδι που μπορεί να πεταχτεί και να λερώσει του επιβάτες ή άλλα μέρη της μοτοσυκλέτας. Τα εργοστασιακά προστατευτικά είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό το οποίο με το πέρασμα του χρόνου βρομίζει και “θαμπώνει” ενώ το καθάρισμά του γίνεται όλο και πιο δύσκολο εξαιτίας του λαδιού που συσσωρεύεται. Αν θέλεις κι εσύ να φρεσκάρεις και να βελτιώσεις την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, ένα προστατευτικό αλυσίδας της Barracuda είναι απαραίτητο.



Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται ελαφρύ ανοδιωμένο αλουμίνιο πάχους 3 χιλιοστών για μεγάλη αντοχή που δεν σκουριάζει ούτε φθείρεται. Η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα βρίσκεται στα υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Barracuda και κάθε προστατευτικό είναι κατασκευασμένο ώστε να ταιριάζει στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Η τοποθέτησή του είναι εύκολη και γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς χρησιμοποιούνται τα εργοστασιακά στηρίγματα και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια τροποποίηση. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μαζί με ανοξείδωτες βίδες.

Όλη η γκάμα προστατευτικών αλυσίδας της Barracuda είναι διαθέσιμη από το Moto Discovery και μπορείς με ένα κλικ εδώ να βρεις αυτό που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σου.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Αχαρνών 350, 111 45, Αθήνα
Τηλ: 210 2028898
Email: info@moto-discovery.com
www.barracudamoto.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: