Polini: Η βελτίωση στα scooter έχει όνομα

Όταν μιλάμε για βελτίωση, η πολύχρονη εμπειρία παίζει καθοριστικό ρόλο και δεν υπάρχει πιο «βαρύ» όνομα από αυτό της Polini.

Μετά το τέλος του 2ου παγκόσμιου πολέμου, το 1945, το βασικό μέσο μετακίνησης των Ιταλών ήταν το ποδήλατο. Με τη ζήτηση ολοένα να αυξάνεται, ο Battista Polini, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε ένα μικρό μαγαζί στο οποίο κατασκεύαζε ποδήλατα. Σταδιακά, καθώς η Ιταλική οικονομία ανέκαμπτε έκανε την εμφάνισή της η Vespa και τα scooter άρχισαν να κυριαρχούν στους δρόμους.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η Polini άρχισε να κατασκευάζει προϊόντα βελτίωσης για μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά. Το 1990 μια σειρά από mini bikes έκανε την εμφάνισή της με όπλα τους την «αγωνιστική» εμφάνιση και την αξιοπιστία. Πολλοί αναβάτες παγκόσμιου επιπέδου, όπως ο Valentino Rossi, έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε πίστα με τέτοιες μοτοσυκλέτες.
 

Η Polini έχει καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων για scooters και maxi scooters και συνεχίζει την αναζήτηση νέων λύσεων με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων και την αυξημένη αξιοπιστία. Σήμερα, η Polini έχει παρουσία σε πάνω από 64 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ την διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά έχει αναλάβει η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. 

Η γκάμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βαριατόρ, κυλίνδρους, πιστόνια, καρμπυρατέρ, φίλτρα αέρα και λαδιού, σιαγώνες φυγοκεντρικού, καμπάνες, αλλά και ολόκληρους κινητήρες για χρήση στην πίστα ή τον δρόμο. Η πολύχρονη εμπειρία, τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
τηλ.: 2102723920
 
Αριστοτέλους 58 - 60, Αθήνα 10433
Τηλ.:2108828409
www.perko.gr