• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Pirelli Diablo Supercorsa SP V3

 

Η τρίτη γενιά Diablo Supercorsa SP έρχεται και το νέο ελαστικό της Pirelli έχει ήδη εγκριθεί ως αρχικό εξοπλισμό στις τελευταίες εκδόσεις της Ducati.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Το νέο Panigale V4 είναι η πρώτη μοτοσικλέτα που είναι εξοπλισμένη εργοστασιακά με το Diablo Supercorsa SP σε μέγεθος – 120/70 ZR17 μπροστά και 200/60 ZR17 πίσω.

Το Diablo Supercorsa SP διαθέτει σχεδιασμό πέλματος, προφίλ και δομή σχεδόν ταυτόσημο με εκείνο των ελαστικών Pirelli που χρησιμοποιούνται σε αγώνες των οποίων οι κανονισμοί απαιτούν τη χρήση αυλακωτών ελαστικών αντί για slick. Η εξέλιξη του SP οδήγησε την Pirelli ως μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για όλες τις κατηγορίες FIM World Superbike Championship και ειδικότερα από το Diablo Supercorsa SC. Ο τύπος SC, o οποίος διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, χρησιμοποιείται από τις κατηγορίες Supersport και Superstock σε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία η Pirelli συμμετέχει ως αποκλειστικός προμηθευτής ή στον ανταγωνισμό με άλλους κατασκευαστές ελαστικών.

Το πίσω ελαστικό 200/60 ZR17 είναι μια νέα διάσταση στη λίστα των ελαστικών της Pirelli, η οποία όμως χρησιμοποιείται ήδη σε slick ελαστικά στο FIM World Superbike Championship. Η Pirelli αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μέγεθος “προσφέρει ένα πραγματικό και σωστό άλμα στον τομέα των ελαστικών σε αγώνες δρόμου”. Σε σύγκριση με το πίσω ελαστικό 200/55 ZR17, το νέο προφίλ είναι 9 mm φαρδύτερο και η συνολική διάμετρος του είναι 16 mm μεγαλύτερη . Μεγάλο μέρος αυτής της διαμέτρου χρησιμοποιείται στην περιοχή του πέλματος. Η αλλαγή της διάστασης σε 200/60 ZR17,  επιτυγχάνει ένα νέο βαθμό πρόσφυσης του ελαστικού στη μέγιστη γωνία κλίσης και, διατηρώντας την ίδια ακτίνα στο κέντρο του προφίλ, το κάνει εξίσου ευέλικτο όπως στην τυπική διάσταση 200/55.

Το νέο Diablo Supercorsa SP, είναι προϊόν με ισχυρή ευελιξία γιατί δεν απαιτεί πολύπλοκη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας και προσαρμόζεται εύκολα στις διαφορετικές συνθέσεις και συνθήκες θερμοκρασίας που υπάρχουν σε διαφορετικές διαδρομές. Το Pirelli Diablo Supercorsa SP είναι σχεδιασμένο κυρίως για τους ιδιοκτήτες supersport μοτοσικλετών και γυμνών μοντέλων που αναζητούν ένα ελαστικό που μπορεί να προσφέρει μέγιστες επιδόσεις στο δρόμο και ταυτόχρονα προσφέρει απόδοση σε πίστες αγώνων, δευτερεύουσα όμως απΆ ότι προσφέρεται από αγωνιστικά ελαστικά

Διαθέσιμο στο VASILIS MOTO TYRES 
Αναγνώστου Γογονή 155, Χανιά
Τηλ.: 2821071744
Facebook Page