Πήρε αποζημίωση γιατί έπαθε φοβία για τις μοτοσυκλέτες

Ποσό-μαμούθ εξασφάλισε πρώην μηχανικός μοτοσυκλετών, ο οποίος μετά από ατύχημα ήταν ανίκανος να ασκήσει το επάγγελμα του, όχι λόγω τραυματισμού αλλά… φόβου! Διαβάστε την ιστορία…

Η φοβία των μοτοσυκλετών είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι έχουν λίγο ή πολύ, αλλά μερικές φορές είναι πραγματικά πρόβλημα, ακόμη και στην καθημερινή ζωή. Αυτό ακριβώς συνέβη και όσον αφορά τον Stuart Conway, έναν Βρετανό μηχανικό ο οποίος έφτασε σε σημείο να φοβάται τόσο τις μοτοσυκλέτες, ώστε πήρε… αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία!
 
Μπορεί να ακούγεται φαιδρό ή και κατάφωρα αστείο, όμως η ιστορία είναι πέρα για πέρα σοβαρή. Μετά από σοβαρό ατύχημα του Conway με πρόσκρουση σε αυτοκίνητο, οδηγώντας μια Harley-Davidson 750 κυβικών, ο μηχανικός και τραυματίστηκε αλλά και ανέπτυξε φοβία για τις μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα για το ρεπορτάζ, ο Conway αισθανόταν ότι «έπρεπε να διαφύγει από την κατάσταση, ήταν αγχωμένος και έτρεμε κάθε φορά που βρισκόταν πάνω σε μια μοτοσυκλέτα», πράγμα που τον εμπόδιζε να κάνει την δουλειά του.
 
Σε εξέταση ανάλογης αίτησης αποζημίωσης, ο Conway προφανώς απέδειξε την πραγματική φύση του προβλήματος του και μπόρεσε να εξασφαλίσει 61.252 λίρες ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού του αυτοκινήτου στο ατύχημα, ο οποίος ωστόσο έφερε την ευθύνη για το συμβάν και το παραδέχθηκε από την αρχή. Τώρα, ο Conway σκέφτεται να αλλάξει καριέρα, ασχολούμενος με την επαγγελματική φωτογραφία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.