net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από τις πλέον πρακτικές μοτοσικλέτες το NC750X. Ο μεγάλος αποθηκευτικός του χώρος είναι ικανός να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου.

Honda NC750X: Και τα best seller βελτιώνονται

Εξαρχής η οικογένεια των NC διέπρεψε χάρη στο σούπερ οικονομικό μοτέρ, τα αραιότατα διαστήματα συντήρησης και τη γραμμική της απόδοση. Ο πρακτικότατος χώρος για ένα full face κράνος στην περιοχή που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει το ρεζερβουάρ και η υψηλότατη ποιότητα κατασκευής ήταν τα δύο ακόμη στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει.

Η πιο πρόσφατη έκδοση των 750 κ.εκ. έχει πολλές περισσότερες βελτιώσεις από απλώς 75 επιπλέον κυβικά εκατοστά. Επανασχεδιασμένη εξάτμιση, μακρύτερες σχέσεις, σέλα με αποδοτικότερο αντιολισθητικό, μανέτα φρένου ρυθμιζόμενη, LCD οθόνη με επιπλέον στιγμιαία και μέση κατανάλωση και ένδειξη σχέσης στο κιβώτιο. Η όρθια θέση οδήγησης του NC είναι ιδανική για καθημερινή χρήση αλλά και ταξίδια. Ο σούπερ οικονομικός κινητήρας απέκτησε και δεύτερο αντικραδασμικό άξονα που εξομαλύνει ακόμη περισσότερο τους ανεπιθύμητους κραδασμούς, ενώ η νέα διπίστονη δαγκάνα μπροστά πλέον δε συνδυάζει το εμπρός με το πίσω φρένο. Το πολύ καλό σε λειτουργία δικάναλο ABS -στον στάνταρ εξοπλισμό- αφήνει τον αναβάτη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα φρένα του NC.

Το NC μέσα στην πόλη κινείται ταχύτατα χάρη στο άριστο ζύγισμα, το μικρό πλάτος και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού. Στον αυτοκινητόδρομο είναι υποδειγματικά σταθερό μέχρι την τελική του και το μόνο που θα περιορίσει την ταχύτητα ταξιδιού κοντά στα 140-150 χλμ./ώρα είναι η κοντή ζελατίνα. Στον επαρχιακό εκπλήσσει ευχάριστα και θα κινηθεί πολύ πιο γρήγορα από όσο δικαιολογούν τα επιμέρους τμήματά του. Παράλληλα η μέση κατανάλωση συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα μόλις 4,5 λίτρα για κάθε 100 χλμ. με ταχύτητες κοντά στα 140 χλμ./ώρα στο αυτοκινητόδρομο και σβέλτες επιταχύνεις στην πόλη.

Ψύχραιμο και άνετο παντού το NC έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως ένας καλός μπάτλερ. Για τους απαιτητικούς υπάρχει και η έκδοση με το αυτόματο σειριακό κιβώτιο DCT, η οποία θα επιβαρύνει το NC750X κατά 900 ευρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κινητήρας:

4T, 2Κ, Y/Ψ, 8β

Χωρητικότητα:

745 κ.εκ.

Ισχύς:

54 ίπποι / 6.250 σαλ.

Φρένα Ε (χλστ.):

Δ/320, δαγ. 2 εμβόλων, ABS

Φρένα Π (χλστ.):

 Δ /240, δαγ.1 εμβόλου, ABS

Ρεζερβουάρ:

14,1 λίτρα

Βάρος:

 229 κιλά

Τιμή (€):

 8.100 (DCT: 9.000)

 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ