Παρουσίαση μπαταρίες Dynavolt λιθίου: Μικρό βάρος, υψηλή απόδοση

Με 1/3 του βάρους σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία, εξαιρετική απόδοση στις χαμηλές θερμοκρασίες και διατήρηση φορτίου σε μεγάλες περιόδους ακινησίας, οι μπαταρίες λιθίου της Dynavolt δεν είναι απλά ένα ανταλλακτικό, αλλά μια αναβάθμιση ουσίας.

Ενδεικτική Τιμή: 75 ευρώ

Η Dynavolt είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως και εξειδικεύεται στην κατασκευή μπαταριών για μοτοσυκλέτες και scooter. Η ποιότητα κατασκευής των μπαταριών της Dynavolt σε συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρ είναι οι βασικοί λόγοι που την επιλέγουν αρκετοί κατασκευαστές ως πρώτη τοποθέτηση, μεταξύ των οποίων συναντά κανείς τις BMW, Triumph, Piaggio, Honda, Polaris, Harley-Davidson και αρκετές άλλες. Κάπου εδώ πρέπει να πούμε πως οι μπαταρίες της Dynavolt, έχουν μεγάλη παρουσία και στους αγώνες μοτοσυκλετών αφού είναι η επιλογή της εργοστασιακής ομάδας της BMW στα WSBK, αλλά και της Triumph στο BSB.


 

Η εταιρεία ακολουθεί κατά πόδας τις τάσεις και τις νέες τεχνολογίες οπότε πρόσφατα στη γκάμα της προστέθηκαν και μπαταρίες λιθίου. Αποτελούνται από υψηλής ποιότητας LiFePO4 στοιχεία με στόχο την σταθερή παροχή ισχύος, ώστε όλα τα κρίσιμα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας να λειτουργούν σωστά και αποδοτικά.
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τα απαραίτητα βιδάκια για τους πόλους και η μπαταρία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος διαρροών που θα παρουσίαζε μια συμβατική μπαταρία. Είναι φορτισμένες από το εργοστάσιο και έτοιμες για χρήση, ενώ διαθέτουν μια μικρή ψηφιακή οθόνη από την οποία μπορείς να δεις με το πάτημα ενός κουμπιού το ποσοστό φόρτισης και την τάση. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τις μπαταρίες λιθίου της Dynavolt να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό είναι η ικανότητά τους να εκκινούν τον κινητήρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στοιχείο που τις καθιστά ιδανικές για περιοχές με δύσκολους χειμώνες. Η ονομαστική τάση των 12,8V (0,8 Volt περισσότερα από μια συμβατική) προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη για το γύρισμα της μίζας και κάνει πιο εύκολη την εκκίνηση.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με βάρος κάτω από 1 κιλό σημαίνει ότι έχει το 1/3 του βάρους μιας συμβατικής μπαταρίας μολύβδου, στοιχείο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι αναζητούν απόλυτες επιδόσεις και δίνουν σημασία στις μικρές λεπτομέρειες. Οι μπαταρίες λιθίου της Dynavolt διατηρούν το φορτίο τους ακόμα και μετά από παρατεταμένη ακινησία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς φόρτιση ακόμη και μετά από ένα χρόνο αδράνειας. Ταυτόχρονα η διάρκεια ζωής τους μπορεί να ξεπεράσει τα 6 χρόνια είναι δηλαδή διπλάσια σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία.
Μέσα από τη μεγάλη γκάμα μπαταριών λιθίου της Dynavolt θα βρεις αυτή που ταιριάζει στη δική σου μοτοσυκλέτα με τις τιμές να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από την Πατμανίδης Α.Ε.
 

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα