• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση μπαταρίες: Dynavolt SLA (12 V, 8,6 Ah – 10 Ah)

Οι μπαταρίες Dynavolt SLA κλειστού τύπου και τεχνολογίας NANO-GEL είναι έτοιμες για χρήση, χωρίς κανένα κόστος συντήρησης, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αντοχή για πολλά χιλιόμετρα και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Η Dynavolt είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών στον κόσμο ειδικά για μοτοσυκλέτες και σκούτερ, ενώ πολλές διάσημες μάρκες χρησιμοποιούν τις μπαταρίες της ως πρώτη τοποθέτηση. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε 2 μπαταρίες της σειράς SLA της Dynavolt σε 8,6 Ah και 10 Ah, τις οποίες παραλάβαμε από την ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SLA: Μπαταρίες NANO-GEL χωρίς καμία συντήρηση!

Η Dynavolt έχει εξελιχθεί σε έναν κατασκευαστή παγκόσμιου επιπέδου, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες. Μάλιστα, είναι ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο, ο οποίος παράγει σφραγισμένες μπαταρίες μοτοσικλετών και σκούτερ χωρίς να χρειάζονται καμία συντήρηση χάρη στην επαναστατική τεχνολογία «Gel Nanotechnology Maintenance Free Motorcycle Battery», τις γνωστές κατά πολλούς μπαταρίες κλειστού τύπου τεχνολογίας NANO-GEL. Παρόμοιας τεχνολογίας είναι και οι δύο μπαταρίες της σειράς SLA που είχαμε στην κατοχή μας, με την μόνη διαφορά να βρίσκεται στη χωρητικότητα και συνεπώς στο μέγεθος, με την μικρότερη να βρίσκεται στα 8,6 Ah ενώ η δεύτερη στα 10 Ah, καθώς αμφότερες έχουν τάση στα 12 V.

Χωρίς συντήρηση, πλήρως φορτισμένες και έτοιμες για χρήση

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως οι SLA, όπως όλες οι μπαταρίες της Dynavolt, εκτός του ότι δεν χρειάζονται κάποια συντήρηση, είναι και πλήρως φορτισμένες, γεγονός που τις κάνει έτοιμες για τοποθέτηση απευθείας από το κουτί. Αμφότερες είναι ιδανικές είτε για scooter είτε για οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα ανεξαρτήτων κυβικών. Πάντως, αν έχετε μεγάλη μοτοσυκλέτα με περισσότερα κυβικά και πολλά “έξτρα” περιφερειακά (όπως θερμαινόμενα γκριπ ή “προβολάκια” κλπ), είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία μπαταρία με υψηλότερα Ah, σαν την SLA 10 Ah για να είστε ακόμα πιο ξένοιαστοι.
Πέρα των μπαταριών SLA, η Dynavolt διαθέτει στη γκάμα της άλλες 5 βασικές σειρές και πάνω από 700 κωδικούς, με την χωρητικότητα, το μέγεθος και το βάρος να ποικίλλουν, οπότε σίγουρα θα βρεις μία που να ταιριάζει στην “καλή” σου, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις απαιτητικές σου ανάγκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες