Παρουσίαση ελαστικοί ιμάντες Nord: Είναι για… δέσιμο

Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε ελαστικούς ιμάντες της Nord θα βρεις σίγουρα τον ιδανικό για να στερεώσεις με ασφάλεια τις αποσκευές σου.

Για εύκολη και ασφαλή στήριξη αποσκευών

Η Nord διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη που στοχεύουν στο να κάνουν πιο εύκολη και ευχάριστη τη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η γκάμα της περιλαμβάνει μπουφάν, γάντια γκέτες, καλύμματα λαιμού, θερμικές χούφτες, κουκούλες και άλλα αξεσουάρ με υψηλή σχέση τιμής – ποιότητας. Πρόσφατα, προστέθηκαν και ελαστικοί ιμάντες σε μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων που κάνουν το φόρτωμα απλή υπόθεση. Θα τους βρείτε μέσω του δικτύου συνεργατών της ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μαζί με όλα τα προϊόντα της Nord. 

Στρογγυλό ή flat σχήμα

Οι ελαστικοί ιμάντες είναι μια ιδιαιτέρως διαδεδομένη λύση για την ασφαλή πρόσδεση αντικειμένων στη μοτοσυκλέτα ή το scooter. Συνήθως δένουμε αντικείμενα στη σχάρα, στο πίσω μέρος της σέλας ή ακόμα και πάνω σε πλαϊνές ή κεντρικές βαλίτσες, καθώς πολλές έχουν κατάλληλες υποδοχές για ιμάντες, αλλά πρόκειται για ένα άκρως ευέλικτο προϊόν και ο τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του αναβάτη. Οι τύποι των ελαστικών ιμάντων της Nord διαφοροποιούνται ως προς το μήκος, τη διάμετρο, το σχήμα (έχουμε όχι μόνο στρογγυλό, αλλά και επίπεδο ιμάντα), καθώς και από τους γάντζους που υπάρχουν στις άκρες.

18 συνολικά διαθέσιμες επιλογές

Οι ενισχυμένοι ιμάντες της Nord είναι υψηλής ποιότητας καθώς είναι κατασκευασμένοι από λάτεξ και πολυεστερικές ίνες με μεγάλη αντοχή στη φθορά και την υπεριώδη ακτινοβολία. Έχουν 3 φορές περισσότερη αντοχή από τα κοινά χταπόδια και χάρη στην υψηλή τους ελαστικότητα μπορούν να τεντωθούν αρκετά ώστε να στερεώσουν σταθερά τα αντικείμενα. Οι στρογγυλοί ιμάντες με διάμετρο 12mm καταλήγουν σε μεταλλικούς γάντζους, ενώ τόσο οι στρογγυλοί των 8mm, όσο και οι flat των 18mm έχουν στις άκρες τους γάντζους κατασκευασμένους από ανθεκτικό θερμοπλαστικό ABS που προφυλάσσει τη μοτοσυκλέτα από τις γρατζουνιές.     

Κάθε τύπος ιμάντα είναι διαθέσιμος σε τρία μήκη, από 1 έως και 1,5 μέτρο και δύο χρώματα μαύρο ή μπλε.
  • NORD ΙΜΑΝΤΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ 100cm, 120cm, 150cm x 12mm
  • NORD ΙΜΑΝΤΑΣ LATEX ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ 100cm, 120cm, 150cm x 8mm
  • NORD ΙΜΑΝΤΑΣ FLAT LATEX ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ 100cm, 120cm, 150cm x 18mm


Να σημειώσουμε ότι εκτός από τους ελαστικούς ιμάντες, η Nord διαθέτει και δίχτυ (cargo net) διαστάσεων 30 x 30 εκατοστά με έξι μεταλλικά γαντζάκια, τα οποία είναι μικρών διαστάσεων και μπορούν να περάσουν από τα πιο στενά σημεία.

Η άποψή μας

Με 18 συνολικά διαθέσιμες επιλογές με διάφορα μήκη, διάμετρο και χρώματα θα βρεις σίγουρα τον ελαστικό ιμάντα που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Με προτεινόμενη λιανική τιμή που δεν ξεπερνάει τα 4 ευρώ δεν θα χρειαστεί να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς είναι ο πιο ασφαλής, οικονομικός και πρακτικός τρόπος για να δέσεις και να μεταφέρεις αντικείμενα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα