• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση: Σετ αλυσίδες-γρανάζια RK για παπιά

Τα σετ αλυσίδων-γραναζιών της RK για παπιά, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή η εταιρεία έχοντας ιαπωνική ποιότητα, τεχνογνωσία από τους αγώνες, βελτιωμένη απόδοση και μεγάλη αντοχή σε βάθος χρόνου.

RK Takasago: 70 χρόνια ιστορίας

Η RK Takasago Chain δεν είναι μία τυχαία εταιρεία, καθώς το όνομά της φιγουράρει περήφανα πλάι σε γνωστές αγωνιστικές ομάδες που συμμετέχουν τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MX, όσο και στο Moto GP. Η αναγνώριση για την ιαπωνική εταιρεία δεν έχει έρθει άδικα, αφού από το 1953 που δημιουργήθηκε έχει αποκτήσει τεράστια τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογία μέσα από τη συνεχή έρευνα και εξέλιξη. Το όνομά της προέρχεται από τη γερμανική λέξη «Rollenkette», που σημαίνει αλυσίδα με κυλίνδρους, ένας μικρός φόρος τιμής στη γερμανική μεταλλουργία της δεκαετίας του `50. Από τότε, παραμένουν αφοσιωμένοι στην κατασκευή αλυσίδων - γραναζιών προσφέροντας προϊόντα που έχουν σε πρώτο πλάνο την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλήρες σετ για παπιά 125-135 κ. εκ.

Έτσι λοιπόν, θέλοντας μία προσιτή αλλά και συνάμα επώνυμη επιλογή σε σετ αλυσίδων-γραναζιών για παπιά 125-135 κ. εκ., απευθυνθήκαμε στον επίσημο εισαγωγέα της RK στην Ελλάδα, τον ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. Από εκεί παραλάβαμε τα ολοκληρωμένα σετ από τις σειρές 420ELO και 428ELO της RK, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή την κατηγορία μοτοσυκλετών. Το σετ είναι πλήρες, εφόσον περιλαμβάνει μπροστινό γρανάζι και πίσω (Τα δόντια ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο και τα κυβικά) και την αλυσίδα. Ανοίγοντας το κουτί, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ένα προσεγμένο προϊόν, αφού οι άνθρωποι της RK φροντίζουν ώστε το κάθε ένα από τα παραπάνω να είναι ξεχωριστά συσκευασμένο και προσεκτικά τοποθετημένο, ώστε να μην φέρουν κανένα σημάδι από χτύπημα κατά την παράδοση στον τελικό καταναλωτή.

Ειδικά σχεδιασμένες για βαριά χρήση μέσα σε πόλη

Με την πρώτη ματιά, θα σε κερδίσει το άψογο φινίρισμα και η αψεγάδιαστη κατασκευή των γραναζιών και της αλυσίδας, ενώ θα διαπιστώσεις την ποιότητα και την προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως επιλέχθηκε η συγκεκριμένη σειρά καθώς είναι μία από τις κορυφαίες για χρήση εντός πόλης, για μικρές ελαφριές μοτοσυκλέτες που κάνουν βαριά καθημερινή χρήση μέσα σε πόλη, όπως αυτή των παπιών. Η αλυσίδα ενσωματώνει την τεχνολογία «Cold Forged Seamless Bush» και είναι θερμικά επεξεργασμένη, ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες τριβές αλλά και μέγιστη διάρκεια ζωής. Εδώ, πρέπει να συμπληρώσουμε πως όλες οι αλυσίδες τις RK υποβάλλονται σε απαιτητικούς ποιοτικούς ελέγχους, στους οποίους συμπιέζονται και «τεντώνονται» προκειμένου να αποδίδουν τα μέγιστα στο δρόμο, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την επιμήκυνση τους σε βάθος χρόνου. Περνώντας στα γρανάζια των σετ 420-428 της RK, αξίζει να αναφέρουμε πως το πίσω αποτελείται από κράμα άνθρακα και χάλυβα με ειδική επίστρωση, ενώ το μπροστινό από ειδικό ατσάλι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, αμφότερα κατασκευασμένα με την αντοχή και τη μέγιστη διάρκεια ζωής σε  πρώτο πλάνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες