• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση: Βαλίτσες αλουμινίου Kappa K Force

 

Μάθε τα πάντα για τη σειρά Κ Force της Kappa που περιλαμβάνει αλουμινένιες κεντρικές και πλαϊνές βαλίτσες που εκτοξεύουν την πρακτικότητα της μοτοσυκλέτας σου.

Η σειρά K Force περιλαμβάνει Top-case ιδανικά για Adventure μοτοσυκλέτες με χωρητικότητες 58, 48 ή 42 λίτρων σε μαύρο ή ασημί χρωματισμό. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο, με πολυμερή υλικά στις άκρες για επιπλέον προστασία ενώ οι χειρολαβές είναι μεταλλικές. Η κλειδαριά ασφαλείας διαθέτει κάλυμμα για τη σκόνη ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση και είναι ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και δύο ανοιγόμενα κράνη στην έκδοση των 58 και 48λίτρων. Η μικρότερη έκδοση έχει επαρκή χώρο για ένα ανοιγόμενο κράνος, αλλά και για διάφορα  προσωπικά αντικείμενα.


 
Συνδυάζεται ιδανικά με τις πλαϊνές βαλίτσες της σειράς Κ Force οι οποίες ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία τόσο στα υλικά όσο και στο σχεδιασμό και διατίθενται σε 48 ή 37 λίτρα. Όπως και το Top Case διαθέτουν το σύστημα Monokey για τη στήριξή τους, ενώ η μεγαλύτερη εξ αυτών μπορεί να φιλοξενήσει ένα ανοιγόμενο κράνος.

Θα τις βρείτε διαθέσιμες στη Μπαξεβάνης Moto και στο www.baxevanismoto.com.

Καλλιρρόης 12, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210-9237000
 

 
  • oldhag

    Ολοιδιες με της Givi. Δυστυχως δεν ειναι απο ανωδιομενο αλουμινιο με αποτελεσμα να κανει "αραχνωση" μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.