• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση Auvrey: Σετ αλυσίδα Lasso και πέταλο Xtreme Mini

Με βαθμολογία 9 στα 10 το συγκεκριμένο σετ αλυσίδας και πετάλου θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάθε φορά που παρκάρεις.

Στα χέρια μας το σετ αλυσίδας Lasso και πετάλου Xtreme Mini της Auvrey

Στην αγορά θα συναντήσεις διάφορες λύσεις για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σου. Λίγες όμως έχουν λάβει την ανώτερη επίσημη πιστοποίηση SRA και ART από εξειδικευμένο οργανισμό ελέγχου συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση. Η Γαλλική Auvrey είναι μια από αυτές και η γκάμα της περιλαμβάνει κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό ή χωρίς, πέταλα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων, αλυσίδες, κουλούρες κιτ αλυσίδας – κλειδαριάς και άλλες κλειδαριές ειδικού τύπου, οπότε θα καλύψεις σίγουρα τις ανάγκες σου. Είναι διαθέσιμες μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Moto Πήγασος, η οποία έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χρησιμοποιείς το πέταλο και μόνο του σαν λουκέτο δισκοφρένου

Το πέταλο Xtreme Mini είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στη χώρα μας και όχι άδικα. Οι μικρές του διαστάσεις σου επιτρέπουν να το έχεις πάντα μαζί σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν κλειδαριά δισκοφρένου στις σύντομες στάσεις, αν δεν θέλεις να έχεις την αλυσίδα μαζί σου. Διαθέτει θωρακισμένο σύστημα κλειδώματος από χάλυβα, με επίσης χαλύβδινο μηχανισμό ασφάλισης 5 mm αποτελούμενο από διπλό σφαιρικό μηχανισμό για μέγιστη ασφάλεια. Το πέταλο σε σχήμα “U” είναι κατασκευασμένο από σκληρυμένο χάλυβα κυκλικής διατομής με διάμετρο 16 χιλιοστά, ενώ η κλειδαριά αποτελείται από 7 ανεξάρτητους περιστρεφόμενους δίσκους. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 3 κλειδιά. Η κλειδαριά διαθέτει “πορτάκι” για προστασία από σκόνη ή χώματα.

Αλυσίδα με κάλυμμα για να μη γδέρνει τη μοτοσυκλέτα

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει δυο επιλογές που διαφοροποιούνται ως προς το μήκος της αλυσίδας και την τιμή ελαφρώς. Εμείς είχαμε στη διάθεσή μας την αλυσίδα των 120 cm, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε το πέταλο Xtreme Mini και με αλυσίδα 170 cm. Είναι κατασκευασμένη από σκληρυμένο ατσάλι που έχει υποστεί ειδική κατεργασία για μεγαλύτερη αντίσταση απέναντι σε επιθέσεις. Οι κρίκοι της αλυσίδας έχουν κυκλική διατομή με διάμετρο 13,5 mm και το συνολικό βάρος της αλυσίδας είναι 4,7 κιλά. Πολύ σημαντικό είναι πως όλη καλύπτεται από ανθεκτικό στα σκισίματα νάιλον ύφασμα ώστε να μη δημιουργεί γρατζουνιές στα σημεία που έρχεται σε επαφή με τη μοτοσυκλέτα.

Η άποψή μας

Το συγκεκριμένο σετ της Auvray θα σου επιτρέψει να ασφαλίσεις τη μοτοσυκλέτα σου σε οποιοδήποτε σταθερό σημείο, όπως δέντρο, στήλη φωτισμού, κάγκελο, άγκυρα κ.λ.π, ενώ μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου το compact διαστάσεων πέταλο Xtreme Mini και να το χρησιμοποιείς σαν κλειδαριά δισκοφρένου. Έχουν υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας και είναι μια επένδυση που θα προστατεύσει αποτελεσματικά την περιουσία σου.

Χρησιμοποιείς το πέταλο και μόνο του σαν λουκέτο δισκοφρένου
Βαθμολογία 9 / 10
Αλυσίδα 120 cm με κάλυμμα για να μη γδέρνει τη μοτοσυκλέτα
Εσύ πώς προστατεύεις τη μοτοσυκλέτα σου από την κλοπή;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26,
17676, Καλλιθέα ,

Ρωτήστε περισσότερα