• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

ΠΑΣΕΕΕΔ: 4η διαδικτυακή ημερίδα

 

Την τέταρτη ημερίδα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΣΕΕΕΔ σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Δείτε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

ΠΑΣΕΕΕΔ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «4η Διαδικτυακή Ημερίδα Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων, Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων»

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η 4η διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Πορεία υλοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας» για τους ενδιαφερόμενους στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 14.30 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Όσοι παρακολουθήσουν τις εργασίες της διαδικτυακής ημερίδας, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης της Πράξης, ενώ αναμένεται να αναδειχθεί και η αξία της τηλεκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης, στην εποχή του Covid-19. Στην διαδικτυακή ημερίδα του ΠΑΣΕΕΕΔ αναμένεται να συμμετάσχουν πλήθος ομιλητών, ενώ χαιρετισμό προς τους ενδιαφερόμενους θα απευθύνει και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΕΕΕΔ.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει διαδικτυακό workshop διάρκειας μια ώρας όπου θα πραγματοποιηθεί διάλογος ανάμεσα στους ομιλητές και στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με την Πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:
www.paseeed.gr
www.024.paseeed.gr

Η παρακολούθηση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.
 
Χρηματοδότηση της Πράξης                                              
Φορέας χρηματοδότησης της Πράξης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωδ. ΣΑΕ 1191. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόσους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  2017ΣΕ11910033.