net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα θέλατε να δείτε ένα TRK 502 υπό κλίμακα;

On-Off Μικρού κυβισμού

H Benelli ετοιμάζεται να μεγαλώσει την γκάμα της προσθέτοντας ένα On-Off μικρού κυβισμού, που εμφανισιακά να θυμίζει έντονα τον μεγαλύτερο αδερφό Benelli TRK 502.

 
H Κινέζικης ιδιοκτησίας Ιταλική εταιρία λοιπόν, πρόκειται να μπει δυναμικά στο χώρο με αυτό το μοντέλο, αφού θα έρθει ως άμεσος ανταγωνιστής της BMW G310GS και της KTM σε περίπτωση που βγάλει σε παραγωγή  το  390 adventure.

Οι λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του TRK 302 δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά το πιθανότερο είναι να χρησιμοποίει τον ίδιο δικύλινδρο υδρόψυκτο κινητήρα με το Tornado. Φυσικά για τις ανάγκες και τη χρήση της μοτοσυκλέτας  θα έχει διαφορετική ρύθμιση ώστε να αποδίδει περισσότερη ροπή σε χαμηλότερες στροφές.

Το νέο μοντέλο της Benelli θα έχει νέο πλαίσιο και υποπλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, νέα ανάρτηση και πίνακα οργάνων. Η συνολική σχεδίαση θα θυμίζει μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα με επιρροές απο το TRK 502.

Η κατηγορία των μικρών On-Off ανεβαίνει διαρκώς στις προτιμήσεις του κοινού  και αρκετές από τις μεγάλες  εταιρίες  έχουν ήδη μοντέλα στη γκάμα τους. Το TRK 302 αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά της Ινδίας το επόμενο έτος, ελπίζοντας  σύντομα να το δούμε  και στην Ευρώπη. Θα θέλατε να δείτε ένα TRK 502 υπό κλίμακα;

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ