Όλα τα γνήσια σακίδια και βαλίτσες Husqvarna στο Paddock 512

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, κορυφαίοι χώροι και πρακτικότητα από άλλο πλανήτη. Τι άλλο να ζητήσεις από μια τσάντα;

Η Husqvarna παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά από σακίδια και βαλίτσες σε συνεργασία με συνεργασία με την OGIO. Πιο αναλυτικά η γκάμα περιλαμβάνει σακίδια με διάφορες χωρητικότητες που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας και προορίζονται για καθημερινή ή αγωνιστική χρήση με κάποια από αυτά να περιλαμβάνουν ή να έχουν ειδικές θήκες για υδροδοχείο. Η πρακτικότητα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, οπότε διαθέτουν πολλές εσωτερικές και εξωτερικές θήκες (ακόμα και για laptop) και ξεχωριστά τμήματα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η σειρά γνήσιων αξεσουάρ της Husqvarna περιλαμβάνει ακόμα μεγάλης χωρητικότητας τροχήλατες βαλίτσες ταξιδιού κατασκευασμένες από ανθεκτικά, αλλά ταυτόχρονα ελαφριά υλικά. Διαθέτουν αποθηκευτικά τμήματα που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα off road κράνος, μπότες, γάντια, εργαλεία και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Οι μεγάλοι τροχοί και το τηλεσκοπικό χερούλι κάνουν εύκολη τη μεταφορά τους ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος.



Όλες οι βαλίτσες και τα σακίδια της Husqvarna είναι πλέον άμεσα διαθέσιμα στο Paddock 512 που είναι η μοναδική κάθετη μονάδα Husqvarna στην Αθήνα, οπότε θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ και φυσικά υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Και μην ξεχνάτε ότι το Paddock 512 ανήκει εδώ και 10 χρόνια στο επίσημο δίκτυο των KTM και Bajaj.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Μεσογείων 512 – 514, Αγία Παρασκευή, 15342
Τηλ.: 210 6011555
www.paddock512.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »