Το Spyder υπ αριθμό 100.000 παραδόθηκε στον ευτυχή νέο ιδιοκτήτη του το τριήμερο της Πρωτομαγιάς κατά τη διάρκεια του ετήσιου Spyderfest Rally. Ο τυχερός είναι ο Brahm Wilson, πυροσβέστης από το Μιζούρι, ο οποίος είχε χρόνια να καβαλήσει μοτοσικλέτα και αναζητούσε την επιστροφή στους δύο τροχούς, ώσπου συνάντησε το Spyder F3 και αποφάσισε να το κάνει με μια ενδιάμεση στάση στην ασφάλεια των τριών.
Το νούμερο των 100.000 Spyder ακούγεται ιδιαιτέρως εντυπωσιακό αν σκεφτούμε πως άρχισε να διατίθεται εμπορικά το 2008, οπότε ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε έναν εντυπωσιακό μέσο όρο 12.500 πωλήσεων ετησίως. Μιλάμε για ένα τρίτροχο που κοστίζει από 22.000 ευρώ για την πιο οικονομική του έκδοση F3 και φτάνει ως τα 37.000 ευρώ για την πολυτελέστερη τουριστική RT έκδοση - τιμές δίχως τον όποιο έξτρα εξοπλισμό φυσικά.
Το Spyder παράγεται με τη εμπορικό σήμα της Can-Am από το Καναδικό όμιλο Bombardier Recreational Products, μέλη του οποίου είναι οι Rotax, See-Doo, Ski-Doo, Evinrude και Lynx. Στην αρχική του έκδοση κινείτο από έναν υγρόψυκτο V2 990 κ.εκ. και 105 ίππων της Rotax, ενώ στην τελευταία του αναβάθμιση απέκτησε τον νέο τρικύλινδρο σε σειρά Ace 1330 κ.εκ. και 115 ίππων, φυσικά πάλι της Rotax.
Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύονται μόνο τα ATV της Can-Am.



Royal Alloy GT2 125 ABS TCS Touring - Test
Suzuki SV650 2027: Επιστρέφει στην Ευρώπη με νέο V-Twin και σύγχρονα ηλεκτρονικά
KTM 690 Rally 2027: Έσκασε ο διάδοχος της θρυλικής 640 Adventure!
Παρουσίαση – Σταθερή βάση κλειδώματος Auvrey
Νέες πινακίδες κυκλοφορίας: Θα μπορείς να επιλέγεις αριθμό μέσω ψηφιακής πλατφόρμας
Κανόνας των 2 δευτερολέπτων: Το απλό κόλπο που μπορεί να σε σώσει στη μοτοσυκλέτα
Η αγορά της μοτοσυκλέτας το 2002: Η πρώτη μεγάλη πτώση της νέας δεκαετίας
Honda CB750 Hornet 2027: Νέα χρώματα για το δημοφιλές naked της Honda
Audi: «Η Ducati δεν πωλείται τα επόμενα χρόνια» – Τι σημαίνει η νέα δήλωση
Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 2.320 παραβάσεις για κράνος μέσα σε μία εβδομάδα
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.