Οι προσφορές συνεχίζονται στο Roda Moto

Δες εδώ τις προσφορές σε ελαστικά και είδη βελτίωσης που θα βρεις στο Roda Moto.

Στο Roda Moto αποδεικνύουν στην πράξη ότι ενδιαφέρονται για τον αναβάτη προσφέροντας ποιοτικά ελαστικά, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και προϊόντα βελτίωσης των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Μάλιστα, έχουν συνεχώς προσφορές ώστε να μπορείς να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι πιο εύκολα. Έτσι μπορείς να εξοπλίσεις χωρίς δεύτερη σκέψη τη μοτοσυκλέτα σου με φρέσκα ελαστικά, να προμηθευτείς τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι προκειμένου να είναι σε άριστη κατάσταση ή να τη βελτιώσεις και να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητές της.

Ας δούμε τις προσφορές που ισχύουν αυτή την περίοδο.

Metzeler Roadtec 01
 
Αυξημένη πρόσφυση και μεγάλη διάρκεια ζωής «υπόσχεται» το νέο ελαστικό της Metzeler. Το Roadtec 01 είναι ελαστικο δρόμου κατάλληλο για όλες τις εποχές. Αποκτήστε το σε τιμή γνωριμίας με έκπτωση 30% από την αρχική τιμή τιμοκαταλόγου στο κατάστημα Roda Moto.

 

Προϊόντα Brembo 10% φθηνότερα

Τώρα τα προϊόντα της εταιρείας Brembo που ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτα σου γίνονται πιο προσιτά στο κατάστημα Roda Moto. Βρες τακάκια και δισκόπλακες της Brembo και απόκτησέ τα με 10% έκπτωση στην αρχική τιμή τιμοκαταλόγου και με δωρεάν τοποθέτηση!


Για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 156
Τηλ.: 210 8818871 
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:30 – 15:00