Οδήγησε το νέο Aprilia Tuono 660

Δες τώρα πώς θα οδηγήσεις το νέο Tuono 660 της Aprilia, ένα από τα δυνατότερα γυμνά της κατηγορίας.

Με την σπορ κληρονομιά του Tuono V4, το νέο Tuono 660 έρχεται στην μεσαία κατηγορία naked μοτοσυκλετών, με στόχο την παροχή διαχειρίσιμης δύναμης και αθλητικής πολλαπλότητας ρόλων στην κατηγορία, για την νέα γενιά των αναβατών. Βασισμένο στο RS660, το Tuono φυσικά προσφέρει μια πιο «όρθια» θέση οδήγησης και διαφορετική εργονομία, προσανατολισμένη στον ρόλο του.
 
Ο κινητήρας του Tuono 660 βασίζεται σε αυτόν του RS660, μόνο που για την περίσταση αποδίδει 95 ίππους. Το βάρος της μοτοσυκλέτας (γεμάτης) ανέρχεται στα 183 κιλά, με την Aprilia να δηλώνει ότι το Tuono 660 εχει την καλύτερη σχέση ισχύος-βάρους της κατηγορίας του. Παράλληλα, η τελική μετάδοση είναι κοντύτερη από αυτή του RS660, για μεγαλύτερη ελαστικότητα και απόκριση στο γκάζι.


 
Το Tuono 660 κάνει χρήση των αεροδυναμικών επεμβάσεων στα τμήματα fairing του, αποτελέσματα της έρευνας και ανάπτυξης με την βοήθεια αεροδυναμικής σήραγγας. Το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, ενώ ο κινητήρας χρησιμοποιείται ως ενεργό μέλος της κατασκευής. Το πίσω αμορτισέρ της Kayaba είναι ρυθμιζόμενομε τις βασικές ρυθμίσεις ειδικά προσαρμοσμένες στο μοντέλο, ενώ το offset στην εμπρός ανάρτηση είναι διαφορετικό.
 
Το νέο Tuono 660 εξοπλίζεται με το πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων APRC, που περιλαμβάνει ρυθμιζόμενο Traction Control, έλεγχο σούζας, cruise control, ρυθμιζόμενο φρένο κινητήρα και χαρτογραφήσεις ισχύoς, ενώ το ABS διασυνδέεται με τον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας. Το Tuono 660 διαθέτει 5 riding modes, από τα οποία τα 2 είναι για χρήση σε πίστα και τα άλλα 3 για χρήση στο δρόμο, με δυνατότητα παραμετροποίησης από τον αναβάτη.



Αν θέλεις να οδηγήσεις κι εσύ το νέο Aprilia Tuono 660 δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κατάστημα της Moto Vinios στη Μιχαλακοπούλου και να κλείσεις ένα μοναδικό test ride. Στα καταστήματα της εταιρείας θα βρεις ετοιμοπαράδοτα όλα τα νέα μοντέλα της Aprilia και απεριόριστη ποικιλία από καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά κάθε κατηγορίας και κυβισμού.

Με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των αναβατών η Moto Vinios δημιούργησε ένα εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο μπορείτε να δείτε, να συγκρίνετε και να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες επώνυμα αξεσουάρ αναβάτη / μοτοσυκλέτας.. Ένα κλικ στο www.motovinios.gr είναι αρκετό προκειμένου να δείτε από την άνεση του σπιτιού σας όλα τα διαθέσιμα προϊόντα. Το εύκολο και κατανοητό μενού σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα όλα όσα σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση την εταιρεία, τον τύπο και τιμή μέσα από τα φίλτρα που παρέχονται.  Το εύκολο και κατανοητό μενού σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα όλα όσα σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση την εταιρεία, τον τύπο και τιμή μέσα από τα φίλτρα που παρέχονται.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μιχαλακοπούλου 141, Αμπελόκηποι, 11527

Τηλ.: 2107774131

www.motovinios.gr
Facebook Page