Οδήγησε τα νέα Yamaha

Μια εβδομάδα γεμάτη Yamaha σε περιμένει στη Matakos Motors. Κλείσε κι εσύ ένα αξέχαστο test ride.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Από τις 2 έως και τις 9 Δεκεμβρίου η Matakos Motors στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει test ride, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όλους να οδηγήσουν τα πιο hot μοντέλα της Yamaha και να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι γιατί έχουν κάνει τον κόσμο να παραμιλά.



Η επαναστατική τρίτροχη μοτοσυκλέτα, το NIKEN, θα είναι διαθέσιμη και αναμένεται να κλέψει την παράσταση και να τραβήξει πλήθος κόσμου. Μαζί του θα βρίσκεται και το πολυαναμενόμενο Tenere 700, η νέα πρόταση της Yamaha στην κατηγορία των καθαρόαιμων on-off μεσαίου κυβισμού που έχει ταράξει τα νερά της κατηγορίας. Το best seller Tracer 900 δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός. Οι ταξινομήσεις της χρονιάς το έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των μοτοσυκλετών ανεξαρτήτως κυβισμού και η Matakos Motors σου δίνει τη δυνατότητα να το οδηγήσεις και να ανακαλύψεις τους λόγους που εκατοντάδες έλληνες αναβάτες το έχουν επιλέξει.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες στα test rides να έχουν έγκυρη άδεια οδήγησης δικύκλου καθώς και τον απαιτούμενο προστατευτικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια, κτλ).



Η οικογένεια Ματάκου κατέχει σημαντική θέση στο χώρο της μοτοσικλέτας και στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας για πάνω από 4 δεκαετίες. Η συνεργασία με τη ΥΑΜΑΗΑ ξεκίνησε το 1983 και σήμερα η νέα κάθετη μονάδα ΥΑΜΑΗΑ ΜΑΤΑΚΟΣ Α.Ε. στην οδό Λαγκαδά 126, αναβαθμίζει τη Θεσσαλονίκη και μας αποδεικνύει ότι η πραγματική αφοσίωση στη δουλειά μαζί με τη συνέπεια και την αξιοπιστία οδηγούν τις επιχειρήσεις όχι απλά στο παρόν αλλά  σε ένα δυναμικό μέλλον.



Και μην ξεχνάς ότι στη Matakos Motors μπορείς να δείς όλα τα μοντέλα της Yamaha, να προμηθευτείς γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, να προγραμματίσεις το σέρβις της μοτοσυκλέτας σου, αλλά και να επιλέξεις κάποια μεταχειρισμένη μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Οδός: Λαγκαδά 126 Νεάπολη, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο: 2310522774

Email: motomatakos@otenet.gr
Website: www.motomatakos.gr
Facegook Page