Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας αποχαιρετά τον Σπύρο Αλεξόπουλο

Μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του εμπορίου γενικότερα έφυγε από τη ζωή.

Ο Σπύρος Αλεξόπουλος ήταν ένας επαγγελματίας με τεράστια εμπειρία στον χώρο των ανταλλακτικών και των after market αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής του καριέρας πέρασε από τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην αντιπροσωπεία της Honda, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί. Έτσι, το 1977 ίδρυσε τη δική του εταιρεία εισαγωγής και διάθεσης ανταλλακτικών δημιουργώντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως: Giannelli, NGK, Malossi, YSS, D.I.D, HifloFiltro, K&N, ABUS, Newfren, Renthal και πολλές ακόμα.

Στόχος της επιχείρησης ήταν να προμηθεύει τους επαγγελματίες της μοτοσυκλέτας με ποιοτικά και επώνυμα προιόντα που θα πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και να διασφαλίζεται τόσο η αξιόπιστη εφαρμόγή και αποδοσή τους όσο και η άρτια υποστήριξη μετά την πώλησή τους μέσα από την άξια ομάδα του.

Ισχυρή προσωπικότητα που ανέδειξε την Ελληνική αγορά και το εύρος της σε Ευρώπη και Ασία μέσα από τις συμφωνίες που είχε συνάψει στη διάρκεια της μακράς πορείας της εταιρίας του «Σπ. Η. Αλεξόπουλος». 

Αυτό όμως που τον καθιέρωσε στον χώρο του εμπορίου ήταν ο επαγγελματισμός, το ήθος και η προσωπική σχέση που είχε αναπτύξει με τους πελάτες του θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση χτίζοντας σταθερές προσωπικές σχέσεις μαζί τους. Η αναγνώριση σε πανευρωπαϊκό δεν άργησε να έρθει καθώς η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Bike Alert μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία.

Η κηδεία του Σπύρου Αλεξόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 16:00 στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Όλη η ομάδα του Moto Τρίτη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.