O επκεφαλής της Norton, Stuart Garner

Norton: «Έτρωγαν» συντάξεις ανθρώπων από το 2012!

Σε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της πτώχευσης της Norton, με τον επικεφαλής της και συνεργάτες του να εμπλέκονται σε απάτη εκατομμυρίων λιρών με θύματα συνταξιούχους… Δείτε περισσότερα.

Η ιστορία της διάλυσης της Norton παίρνει μια πολύ άσχημη τροπή, όσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της εταιρείας Stuart Garner και συνεργάτες του κατηγορούνται πως εκμεταλλεύονταν τις συντάξεις εκατοντάδων ανθρώπων, ως κεφάλαια για την Norton, η οποία τελικά όπως όλοι ξέρουμε τίθεται υπό επιτήρηση…

Η απίστευτη ιστορία ξεκινάει από το 2012, όταν ο Garner δημιούργησε 3 συνταξιοδοτικά προγράμματα υπό την «ομπρέλα» του ονόματος Norton. Στόχος του ήταν να πείσει τους συνταξιούχους ουσιαστικά να επενδύσουν τις περιουσίες τους στην Norton, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και ο Simon Colfer, ένα άτομο με καταδίκες στο όνομα του για εξαπάτηση σε πολλαπλά επίπεδα!

Συνολικά ο Garner είχε εξασφαλίσει 14 εκατομμύρια λιρών από τους συνταξιούχους που επένδυσαν στην Norton, ενώ μάλιστα καθυστερούσε χαρακτηριστικά στην μεταφορά χρημάτων εκτός της εταιρείας από 31 άτομα που ζήτησαν την απόσυρση των κεφαλαίων τους.

Και για να γίνει ακόμα πιο πικάντικο το θέμα, η Norton φαίνεται πως είχε εξασφαλίσει και κρατική χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών το 2015, ένα θέμα το οποίο τώρα αναμένεται να φτάσει στις ερωτήσεις του βρετανικού κοινοβουλίου. Φυσικά πολλά άτομα που εμπλέκονται με την εταιρεία έχουν μείνει απλήρωτα, όπως για παράδειγμα ο οδηγός αγώνων John McGuinness που δήλωσε δημόσια, ότι ο Stuart Garner του οφείλει το μισθό του εδώ και ένα χρόνο.

Η ιστορία φαίνεται ότι «τραβάει» πολύ ακόμα και σίγουρα θα φανερωθούν και περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι…