Κάτι νέο ετοιμάζει η SYM.

Νέο mega scooter στην EICMA

Ένα ολοκαίνουργιο mega scooter θα παρουσιάσει η SYM στην έκθεση του Μιλάνο με στόχο τα κορυφαία μοντέλα των ανταγωνιστών της.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Προς στιγμή έχει έρθει στη δημοσιότητα μόνο μια teaser φωτογραφία και μάλιστα σε σκουρόχρωμη, αλλά το mega scooter που θα παρουσιάσει η SYM στην έκθεση του Milano, είναι έτοιμο και οι στόχοι στο μυαλό των ανθρώπων της SYM είναι ξεκάθαροι. Θέλουν το καινούργιο scooter να ανταγωνιστεί τα Honda X-ADV, Kymco AK550 και Yamaha TMax.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν φέρει καινοτομίες και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία, η οποία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της SYM, που τώρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα δυναμικό και σπορ crossover. Θέλει το νέο mega scooter να συνδυάζει την σπορ οδήγηση με την άνεση και την ασφάλεια, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες περισσότερων αναβατών.

Θα είναι εφοδιασμένο με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα και μεγάλη ζελατίνα, ενώ για τη μετάδοση θα χρησιμοποιείται αλυσίδα. Περιμένουμε να προσφέρει γενναιόδωρα άνεση για δύο άτομα και πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους και να είναι σε θέση να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα μάτια. Η έκθεση του Μιλάνο θα γίνει 9 – 12 Νοεμβρίου, οπότε θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.