Πλήρως ανασχεδιασμένο ρεζερβουάρ και ουρά.

Το κίτρινο χρώμα κέρδισε πολλούς οπαδούς των Monster στο παρελθόν.

Νέο Ducati Monster 821

Το Monster 821 είναι το πρώτο από τα 5 νέα μοντέλα για την επόμενη χρονιά που παρουσιάζει η Ducati.

Η ιταλική μοτοσυκλέτα έρχεται ανανεωμένη για να γιορτάσει τα 25 χρόνια του μοντέλου, αφού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1992. Το 821 έχει κληρονομήσει τα στοιχεία του πρώτου Monster 900 που έδωσε νέα πνοή στην κατηγορία των γυμνών, συνδυάζοντας επιδόσεις και ευκολία χειρισμού.

Το νέο 821 διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένο ρεζερβουάρ και ουρά, νέο τελικό εξάτμισης και προβολέα. Η οθόνη των οργάνων είναι πλέον μια ευανάγνωστη και έγχρωμη τεχνολογίας TFT και φυσικά διαθέτει ένδειξη επιλεγμένης σχέσης και στάθμης καυσίμου. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει το σύστημα πολυμέσων της Ducati, αλλά και Quick Shifter που λειτουργεί τόσο στα ανεβάσματα, όσο και στα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Ο υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας θα αποδίδει 109 ίππους και 8,8 κιλά ροπής, νούμερα που εγγυώνται πολύ καλές επιδόσεις και διασκέδαση πάνω στη σέλα του. Θα είναι εξοπλισμένο με traction control και ABS τα οποία θα μπορούν να ρυθμιστούν ως προς τον βαθμό παρέμβασής τους, ενώ θα υπάρχουν και τρεις χαρτογραφήσεις που θα μεταμορφώνουν την προσωπικότητα της μοτοσυκλέτας.
 
Εμπρός θα έχει δυο δίσκους 320 χιλιοστών με μονομπλόκ τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo και ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών, ενώ πίσω υπάρχει μονό, ρυθμιζόμενο αμορτισέρ. Εκτός από κόκκινο και μαύρο ματ, θα είναι διαθέσιμο και στο χαρακτηριστικό κίτρινο, που κέρδισε πολλούς οπαδούς των Monster στο παρελθόν, ενώ ο κατάλογος των αξεσουάρ θα είναι πλούσιος, ώστε κάθε αναβάτης να μπορεί να κάνει τη μοτοσυκλέτα του μοναδική.