H Nembo 32 δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσόν που χρειαζοταν για να βιομηχανοποιηθεί.

Nembo 32: Εγκαταλείπεται (για τώρα) το project

Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετούς πόρους η Nembo, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την διακοπή εξέλιξης της Nembo 32 προς το παρόν. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, σας είχαμε γράψει για την Nembo 32, μια ιδιαίτερη σπορ μοτοσυκλέτα που φέρει τον κινητήρα ανεστραμμένο με σκοπό μια καλύτερη κατανομή μαζών. Τότε, είχαμε γράψει ότι η Nembo αναζητά πόρους για να συνεχίσει την ανάπτυξη του και θα στρεφόταν στο crowdfunding.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες η Nembo ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την καμπάνια, λόγω αποτυχίας συγκέντρωσης των επιθυμητών πόρων. Στην ιστοσελίδα Indiegogo, η Nembo ζητούσε συνολικά, 3,2 εκατομμύρια ευρώ για να προχωρήσει το project, τα οποία προφανώς φάνηκαν πολλά σε πολλούς.

H Nembo κατάφερε ωστόσο να συγκεντρώσει ένα ποσόν: Το ολίγον φαιδρό, αλλά «τίμιο» ποσό των 50 ευρώ, το οποίο μάλιστα προήθλε από ένα άτομο μόνο –και μάλιστα, η εταιρεία τον ευχαρίστησε, χαρακτηρίζοντάς τον έναν «ευγενικό και ηρωικό λάτρη των μοτοσυκλετών» (αλληλεγγύη τουλάχιστον).

Οι άνθρωποι της Nembo δήλωσαν για το γεγονός: «Η καμπάνια συγκέντρωσης πόρων τελείωσε. Δεν συγκεντρώσαμε τίποτα, μόνο 50 ευρώ από έναν ευγενικό και ηρωικό, Ιταλό λάτρη των μοτοσυκλετών. Αυτή η προσπάθεια να διατηρήσουμε την πλήρη ανεξαρτησία μας και τον φρέσκο τρόπο προσέγγισης μας στον χώρο της μοτοσυκλέτας θα γινόταν ούτως ή άλλως. Ευχαριστούμε για την εκτίμηση που πολλοί μας δείξατε. Δεν θα σταματήσουμε εδώ και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Μείνετε συντονισμένοι»