O Davey G. Johnson

Νεκρός βρέθηκε ο Davey G. Johnson

Την χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης, του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου. Δείτε περισσότερα.

Δυστυχώς, ο Davey G. Johnson δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου εντοπίστηκε νεκρός στον ποταμό Mokelumne της βόρειας California, περίπου 2 εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του ως αγνοοούμενο.

Η υπόθεσή του είχε συνταράξει την παγκόσμια κοινότητα των δημοσιογράφων ειδικού τύπου μοτοσυκλέτας και είχε οδηγήσει σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή. Η εν λόγω επιχείρηση είχε μάλιστα διακοπεί ήδη, όταν τελικά ανακοινώθηκε ο εντοπισμός της σορού του Johnson.

Ο Davey G Johnson ήταν μόλις 44 ετών και ήταν πολύ γνωστός στους αντίστοιχους κύκλους, εντός Ηνωμένων Πολιτειών και όχι μόνο. Τις τελευταίες του ημέρες στην ζωή, ο Johnson ταξίδευε με μία δοκιμαστική Honda CB1000R, με την οποία πραγματοποίησε μια μεγάλη διαδρομή και πέρασε μέσα από το ορεινό πέρασμα Sonora Pass. Στην τελευταία του επικοινωνία με την σύντροφό του, ο Johnson είχε αναφέρει ότι σταμάτησε για ανάπαυση καθώς ένιωθε «εξαντλημένος».

Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και ξεκίνησε επιχείρηση ανεύρεσης. Στην αρχή βρέθηκαν τα περισσότερα προσωπικά του αντικείμενα εκτός από το πορτοφόλι του, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν οι παύσεις της έρευνας για την διάσωσή του. Η ανεύρεση του νεκρού Johnson ανακοινώθηκε την Παρασκευή. R.I.P. Davey.