Νεκρός 20χρονος αναβάτης σε δυστύχημα στο Λουτράκι

Δεύτερος νεκρός μόλις σε έναν μήνα… Δυστύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου με αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα ένα νέο παιδί. Πότε θα σταματήσει επιτέλους η εκατόμβη;

Δυστυχώς, ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο, μετά από δυστύχημα που σημειώθηκε στο Λουτράκι εχθές το απόγευμα. Μια σφοδρότατη σύγκρουση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στο ύψος του παράδρομου της Λεωφόρου Αθηνών είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αναβάτη, 20 ετών και τον σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη, επίσης 20 ετών.
 
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει στο αντίθετο ρεύμα του παραδρόμου και συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα, η οποία όπωςε αναφέρθηκε, κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Οι επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας εκσφενδονίστηκαν αρκετά μέτρα.
 
Δυστυχώς πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο μοτοσυκλετιστή στο Λουτράκι μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, καθώς στις 17 Μαΐου είχε λάβει χώρα ακόμα ένα τραγικό συμβάν, μεταξύ μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 26χρονου αναβάτη. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων…

(Πηγή: Loutraki365.gr, Loutraki365.gr)

  • Γιαννης

    Αν δεν αρχισει η παιδεια οδηγησεως σε ολα τα ιδρυματα και οι εκπαιδευτες δεν κανουν τα σωστα μαθηματα στους νεους οδηγους περι υπαρξης Δικυκλων στους δρομους διοτι απο εδω και περα λογω οικονομικης καταστασης και κυκλοφοριας πρεπει να καταλαβουν οι οδηγοι αυτοκινητων οτι καθε μετρο ειναι και Δικυκλο και δεν μπορουν να κανουν οτι θελουν στους δρομους. παραβασεις που υποκυπτουν στα ματια τροχαιας να γινετε αρση Διπλωματος .

      2