Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος στην Καλλιθέα.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος στην Καλλιθέα.

Νεκρός 18χρονος διανομέας σε τροχαίο στην Καλλιθέα

Ακόμη ένας νεκρός στην άσφαλτο και μάλιστα πριν καν προλάβει να ζήσει. Έχασε την ζωή του 18χρονος που εργαζόταν ως διανομέας, σε σοβαρό συμβάν στην Καλλιθέα μετά από ατύχημα με ταξί.

Παραβίασε stop ο οδηγός του ταξί

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ελληνικών μέσων, το δυστύχημα συνέβη την νύχτα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 11 η ώρα, στην διασταύρωση των οδών Χαροκόπου και Κρέμου στην Καλλιθέα. Ο οδηγός του ταξί παραβίασε το σήμα Stop προσπαθώντας να διασχίσει την οδό Κρέμου, ενώ ο 18χρονος διανομέας δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το δίκυκλο του έγκαιρα.
 

Ολισθηρό οδόστρωμα και σημείο «καρμανιόλα», δεν φαίνεται το Stop

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σημείο στην Καλλιθέα, είναι «καρμανιόλα» καθώς συνέχεια γίνονται ατυχήματα. Ακόμα, η σήμανση με Stop δεν φαίνεται καλά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ενώ το ολισθηρό οδόστρωμα λόγω της βροχής έκανε τα πράγματα μοιραία για τον 18χρονο αναβάτη.
 

Το δεύτερο ατύχημα στο ίδιο σημείο μέσα σε μια μέρα

Οργή προκαλεί το γεγονός, ότι την ίδια μέρα που λεάβε χώρα το δυστύχημα και λίγο νωρίτερα, σημειώθηκε και άλλο τροχαίο στο ίδιο σημείο, ευτυχώς όμως χωρίς να έχουμε θύματα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »