Τα μοναδικά γραφικά είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που κάνουν τα κράνη της NZI να ξεχωρίσουν.

Στα δεξιά ο κύριος Nazario Ibanz Ortin, Γενικός Διευθυντής της NZI με τον οποίο συνομιλήσαμε.

Το περίπτερο της NZI στην EICMA 2019.

NZI: Συνέντευξη με τον CEO, Nazario Ibanez Ortin

Δείτε τι κάνει ξεχωριστά τα κράνη της NZI μέσα από τη ματιά του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, Nazario Ibanez Ortin.

H ΝΖΙ δραστηριοποιείται στην κατασκευή προστατευτικού εξοπλισμού αναβατών τα τελευταία 46 έτη. Από το πρώτο fiberglass κράνος που κατασκευάστηκε το 1972 από τον ιδρυτή της, έως και σήμερα, περισσότερα από 11 εκατομμύρια κράνη έχουν περάσει την πόρτα της παραγωγής στη Μούρθια της Ισπανίας και έχουν διανεμηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρία είχε πάντα ενεργή συμμετοχή σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όπως στα MotoGP, χορηγώντας παγκόσμιους πρωταθλητές, όπως ο Αlex Crivillé, ο Jorge Martinez "Aspar", ο Alvaro Bautista ή ο Jorge Lorenzo. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες καινοτομίας και έρευνας, η NZI Helmets έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία και νέα συστήματα παραγωγής για την κατασκευή προστατευτικών περιβλημάτων και επενδύσεων, εκτός από την εισαγωγή νέων υλικών και τη βελτιστοποίησή της, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη προστασία με το σωστό βάρος. Σε συνεργασία με τον κύριο Αγγελο Παπανικολάου, υπεύθυνο πωλήσεων της Παπανικολάου pols.gr, της εταιρείας που εισάγει τα κράνη της NZI στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, Nazario Ibanez Ortin.
 
Η ΝΖΙ είναι μια ιστορική μάρκα στο χώρο των προστατευτικών κρανών. Εστιάζει στον καθημερινό αναβάτη ο οποίος ψάχνει για ένα καλό κράνος με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Αυτό στην Ελλάδα είναι πλέον το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς. Τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον; Θα συνεχίσετε προς αυτή την κατεύθυνση;
 
Το σημαντικό για εμάς είναι να κατασκευάζουμε ποιοτικά κράνη σε απόλυτα προσιτές τιμές. Έχοντας αυτό ως γνώμονα, μπορούμε να πούμε ότι εστιάζουμε σε δύο διαφορετικούς τομείς. Ο ένας αφορά τα κράνη για τον δρόμο και την πόλη τα οποία είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση. Ο άλλος είναι τα urban κράνη τα οποία εκτός από τον παράγοντα ασφάλειας, διακρίνονται και για το ιδιόμορφο στιλ που προσδίδουν στους αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν.
 
Σημαντικό μερίδιο πωλήσεων κατέχουν οι εξαγωγές σας. Ποιες είναι οι χώρες που εστιάζετε και πως προτίθεστε να τις προσεγγίσετε;
 
Η Ευρώπη είναι ένας βασικός πυλώνας προώθησης των προϊόντων μας. Χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γερμανία με μοτοσικλετιστική κουλτούρα και μεγάλα μερίδια στην αγορά δίτροχων, σίγουρα είναι οι πρώτες μας επιλογές. Από εκεί και πέρα, ο επόμενος στόχος είναι η Νότια Αμερική και η Ασία, δύο ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές στο κομμάτι αυτό.
 
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της NZI έναντι του ανταγωνισμού; Τι είναι αυτό που την διαφοροποιεί;
 
Τα ΝΖΙ είναι ποιοτικά κράνη σε προσιτές τιμές, όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό στοιχείο που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Το βασικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην κατασκευή 3D γραφικών τα οποία δημιουργούνται με μια πρωτοποριακή τεχνολογία. Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε custom εφαρμογές κατά απαίτηση των πελατών μας ώστε να έχουν κάτι πραγματικά μοναδικό. Η NZI είναι μια εταιρία με μεγάλο brand name και τεράστια ιστορία που υπογραμμίζεται και από την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων στους αγώνες MotoGP των οποίων ήμασταν χορηγοί.

Όλα τα κράνη της NZI είναι διαθέσιμα από την Παπανικολάου pols.gr
Κανελλοπούλου 52-53, Πάτρα
τηλ.: 800 111 7657