5 καταστήματα Mr. KTEO είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι μοτοσυκλέτες προς έλεγχο στην σειρά αναμονής.

Κάθε δίκυκλο θα περάσει από τον εξονυχιστικό έλεγχο στα μηχανήματα μέτρησης απόδοσης φρένων και εκπομπών ρύπων.

Εδώ μετράται η απόδοση εμπρός και πίσω φρένου, αλλά και κάθε ανώμαλη λειτουργία τους όπως μια διακύμανση δύναμης πέδησης.

Εδώ μετράται η απόδοση εμπρός και πίσω φρένου, αλλά και κάθε ανώμαλη λειτουργία τους όπως μια διακύμανση δύναμης πέδησης.

Ο έλεγχος του αριθμού πλαισίου και η διασταύρωση με τον αναγραφόμενο στην άδεια είναι, φυσικά, ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο.

Ο ειδικός εξοπλισμός του Mr. KTEO είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δικύκλου που θα ελεγχθεί.

Τα δίκυκλα που πέρασαν τον έλεγχο περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους για παραλαβή.

Mr. KTEO: «Πέρνα» ξέγνοιαστα και γρήγορα!

Έφτασε η ώρα που θα περάσεις ΚΤΕΟ την μοτοσυκλέτα σου; Στο Mr. KTEO θα το κάνεις γρήγορα και αξιόπιστα, με προσιτές τιμές και τον επαγγελματισμό σε πρώτο πλάνο.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων είναι μια σοβαρή υπόθεση. Η πιστοποίηση της άριστης λειτουργικής κατάστασης μιας μοτοσυκλέτας είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια του αναβάτη και για την συμμόρφωσή του με την νομοθεσία. Μάλιστα, το δελτίο ΚΤΕΟ είναι πλέον απαραίτητο τόσο για την μεταβίβαση της μοτοσυκλέτας όσο και για την πιστοποίηση των αληθινών χιλιομέτρων του οχήματος, βάσει των νέων διαδικασιών του Υπουργείου. Ποιους θα εμπιστευτείς, λοιπόν, για τον ενδελεχή και γρήγορο έλεγχο της μοτοσυκλέτας σου, πέρα από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους;

Το δίκτυο των κέντρων  Mr. ΚΤΕΟ, με την τεράστια τεχνογνωσία τους και την μεγάλη πείρα τους στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, είναι στην διάθεση των αναβατών για τον γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο της μοτοσυκλέτας τους. Σε 4 καταστήματα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη, το προσωπικό του Mr. KTEO σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει.

Γιατί να επιλέξετε το Mr. KTEO
Αν επιθυμείτε κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και άρτια τεχνογνωσία, το Mr. KTEO είναι μονόδρομος για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας. Οι πολλαπλοί σταθμοί ελέγχου βρίσκονται κοντά σε ποικίλες περιοχές και είναι εύκολα προσβάσιμοι, διευκολύνοντας αναβάτες όλων των περιοχών να κάνουν τον έλεγχο τους. Παράλληλα, η -δεκαετίας και πλέον- τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού του Mr. KTEO, διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και τον απροβλημάτιστο έλεγχο οποιουδήποτε οχήματος. 

5 διαφορετικοί σταθμοί ελέγχου μοτοσυκλετών
Όπου και να βρίσκεστε, ένα κατάστημα Mr. KTEO θα είναι κοντά σας: Στην Αττική, 4 καταστήματα είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, στον Ρέντη, τους Αγ. Αναργύρους, τον Ασπρόπυργο και το Μοσχάτο. Για τους αναβάτες από την Θεσσαλονίκη, το κατάστημα στην Πυλαία είναι στην διάθεσή σας. Μάλιστα, στόχος του Mr. KTEO είναι τα επόμενα χρόνια, οι σταθμοί ελέγχου να αυξηθούν σε αριθμό, διευκολύνοντας ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αναβατών και οδηγών σε περισσότερες περιοχές. 

Εύκολες και γρήγορες διαδικασίες!
Αν έχει φτάσει η ώρα του ελέγχου για το δίκυκλό σου, θα πρέπει αρχικά να κλείσεις ραντεβού, το οποίο μπορεί να γίνει είτε μέσω τηλεφώνου είτε από την ειδική Online φόρμα που θα βρεις στην ιστοσελίδα του Mr. KTEO.
Στο κατάστημα της επιλογής σας, στο οποίο θα μεταβείτε για έλεγχο, χρειάζεται να έχετε μαζί σας μόνο την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης, καθώς και την άδεια και το προηγούμενο δελτίο ελέγχου ΚΤΕΟ της μοτοσυκλέτας. Όλα τα άλλα, θα τα αναλάβει το Mr.KTEO. Ο έλεγχος χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά και σύντομα, με το δελτίο στα χέρια σας, μπορείτε να συνεχίσετε την ημέρα σας. Τόσο απλά.
Και μάλιστα, το Mr. KTEO παρέχει μια ακόμα υπηρεσία, καταλαβαίνοντας τις ανάγκες κάθε πελάτη του με πολλές υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο: Με μία απλή διαδικασία, μπορείτε να ζητήσετε να σας γίνει υπενθύμιση του επόμενου ελέγχου σας, είτε μέσω τηλεφώνου/SMS, ή με email.  

«Αγχος» για τα χιλιόμετρα; Κανένα πρόβλημα!
Σας έχει τρομάξει η νέα εγκύκλιος για τα νέα χιλιόμετρα; Μήπως η μοτοσυκλέτα σας έχει 5ψήφιο χιλιομετρητή που έχει «γυρίσει» από την αρχή και σας έχει προκαλέσει άγχος; Κανένα πρόβλημα! Στο Mr. KTEO η διασταύρωση των χιλιομέτρων γίνεται ηλεκτρονικά και δεν έχετε κανένα λόγο να θορυβηθείτε. Το προσωπικό των σταθμών ελέγχου ενημερώνεται διαρκώς από το Υπουργείο για οποιαδήποτε νέα εγκύκλιο και εξέλιξη γύρω από το καυτό αυτό θέμα, ενώ θα απαντήσουν με χαρά σε οποιαδήποτε απορία σας. Παράλληλα, αν έχετε μοτοσυκλέτα με 5ψήφιο χιλιομετρητή ο οποίος έχει μηδενίσει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: Μετά την επιτυχή διασταύρωση των ορθών χιλιομέτρων του δικύκλου σας, ο έλεγχος προχωρά κανονικά (με μια απλή αναγραφή στο δελτίο, ότι έχετε κοντέρ 5 ψηφίων). 

Κλείσε ραντεβού τώρα
Αν η μοτοσυκλέτα ή το scooter σου πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ όπου να ναι, μην χάνεις άλλο χρόνο. Κλείσε το ραντεβού σου στο Mr. KTEO, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά, στο 10300 και κατοχύρωσε την καταλληλότητα της μοτοσυκλέτας σου ξενοιάζοντας για τα επόμενα 2 χρόνια.