Μπότες Gaerne: Η επιλογή των πρωταθλητών

Κορυφαίοι αναβάτες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν μπότες τις Gaerne. Δες γιατί είναι τόσο ξεχωριστές.

Οι αγώνες motocross είναι μια από τις πιο απαιτητικές μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού και προκειμένου να διακριθείς χρειάζεται πάθος, επιμονή, συνεχής προπόνηση και φυσικά κατάλληλο εξοπλισμό. Οι επαγγελματικές αγωνιστικές μπότες είναι ο κλάδος στον οποίο εξειδικεύεται η Ιταλική Gaerne και δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα της αποτελούν την πρώτη επιλογή μεγάλων ονομάτων του χώρου. Η χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών, η προσεκτική επιλογή υλικών και ο φουτουριστικός σχεδιασμός, έχει φέρει σήμερα τη Gaerne στην κορυφή. Οι μπότες της φημίζονται για την άνεση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ περνούν από εξαντλητικές δοκιμές και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ώστε να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.



Μπορείτε κι εσείς να δείτε από κοντά και να αποκτήσετε ένα κορυφαίο ζευγάρι μπότες της Gaerne με μια επίσκεψη στην Papanikolakis Moto. Τo έμπειρο προσωπικό θα λύσει κάθε απορίες και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη μπότα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επίσης, στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα θα βρείτε ελαστικά και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες δρόμου, motocross ή enduro. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα επώνυμα και ποιοτικά είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές, ενώ στους αγωνιζόμενους προσφέρονται και ειδικά πακέτα εξοπλισμού.



Και μην ξεχνάτε ότι η Papanikolakis Moto είναι κάθετη μονάδα Yamaha, Kawasaki και Sym, οπότε διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης και επισκευής.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30