O Fabio Quartararo επί το έργον.

O Fabio Quartararo επί το έργον.

MotoGP, Γερμανία: «Απιαστος» Quartararo, καταστροφή για Bagnaia

Με μια πτώση που έβγαλε τον Pecco Bagnaia πολύ νωρίς από τον αγώνα, ο Fabio Quartararo πήρε μια εύκολη νίκη και προηγείται σημαντικά στο πρωτάθλημα.

Κυρίαρχος ο Fabio Quartararo στην πίστα του Sachsenring

Ο Γάλλος πέτυχε μια ακόμα νίκη στην γερμανική πίστα, τερματίζοντας με διαφορά σχεδόν 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα από την 2η θέση. Πίσω του τερμάτισε ο Johann Zarco, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Jack Miller, βγαίνοντας νικητής από μια επί μακρόν μονομαχία με τον Aleix Espargaro.

Στην εκκίνηση, ο Fabio Quartararo πήρε την πρωτιά του αγώνα από την πρώτη μόλις στροφή, ενώ πίσω του ο Francesco Bagnaia προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να κάνει την επίθεση του. Ωστόσο, μόλις 5 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα και στην 1η στροφή της πίστας, ο Pecco Bagnaia σημείωσε πτώση, μια πτώση που μπορεί να του κοστίζει ακόμα και το πρωτάθλημα για φέτος. Στην ίδια στροφή, έπεσε και ο Joan Mir.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξαιρετικός Zarco, αψιμαχίες Miller-Espargaro

Ο Johann Zarco ήταν ο αναβάτης που προσπάθησε να απειλήσει τον Quartararo, μετά την έξοδο του Bagnaia από τον αγώνα, δείχνοντας ότι μπορεί να τον κυνηγήσει. Ωστόσο, ο συμπατριώτης του της Yamaha, αύξησε ρυθμό και, προς στο τέλος του αγώνα, είχε ξεπεράσει τα 5 δευτερόλεπτα διαφοράς! Ωστόσο, με την σειρά του, και ο Zarco αποδείχθηκε άπιαστος από τους Aleix Espargaro, Vinales και Jack Miller, που μονομαχούσαν για την τελευταία θέση του βάθρου.

Πιο πίσω, ο Vinales έκανε ένα λάθος που επέτρεψε στον Jack Miller να περάσει στην 4η θέση και να κυνηγήσει τον Aleix Espargaro. Ο Ισπανός κράτησε επιτυχώς την θέση του για αρκετή ώρα, όμως τελικά ένα λάθος του στα φρένα επέτρεψε στον Jack Miller να περάσει 3ος και τελικά, να ανέβει στο βάθρο. Πιο πίσω, ο Vinales αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του, καθώς πιθανόν λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος χαμηλώματος της ανάρτησης, η RS-GP «έκατσε» στο πίσω μέρος και τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη.
 

Καταστροφική μέρα για την Honda, 5ος ο Luca Marini

Με τον Marc Marquez, τον ανίκητο στον Sachsenring αναβάτη, απόντα, η Honda έκανε μια εμφάνιση την οποία θέλει να ξεχάσει, αφού ο Nakagami σημείωσε πτώση, ο Alex Marquez και ο Pol Espargaro εγκατέλειψαν, ενώ ο Stefan Bradl τερμάτισε στην τελευταία θέση… Εκτός αγώνα έμεινε επίσης και ο Darryn Binder. Ακριβώς αντίθετα συναισθήματα πρέπει να αισθάνεται ο Luca Marini, ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση, με την Mooney VR46 Ducati του, μπροστά και από τον Jorge Martin.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »