Αντίστροφη μέτρηση για τον διαγωνισμό της MotoCert

Η MotoCert συνεχίζει να χαρίζει μεγάλης αξίας δώρα σε τυχερούς αναβάτες. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα γιλέκο με αερόσακο Bering C-Protect Air.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο προηγούμενος διαγωνισμό της MotoCert που έδινε δώρο ένα γιλέκο Dainese Smart Jacket. Η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το κορυφαίο σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας μοτοσυκλετών και scooter αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα πόση σημασία δίνει στην ασφάλεια του αναβάτη και προχωρά σε έναν ακόμη διαγωνισμό με έναν τυχερό να κερδίζει ένα γιλέκο με αερόσακο Bering C-Protect Air αξίας 413 ευρώ.

Όπως τα περισσότερα γιλέκα της αγοράς, έτσι και το C-Protect Air συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα μέσω ενός ιμάντα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το γιλέκο διαθέτει ενσωματωμένο προστατευτικό πλάτης εξωτερικά από τον αερόσακο και έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η διάταξη προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα προστασίας. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο αερόσακος ενεργοποιείται σε μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου και προστατεύει τον θώρακα, την κοιλιά και όλη την πλάτη.

Το C-Protect Air διαθέτει 2 τσέπες στο στήθος, ενώ η μικρή αμπούλα του αέρα κρύβεται σε ένα τσεπάκι στην περιοχή της κοιλιάς. Ζυγίζει μόνο 1,3 κιλά και έχει ανακλαστικά ένθετα που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα. Προσαρμόζεται εξωτερικά σε οποιοδήποτε μπουφάν και είναι διαθέσιμο σε δυο μεγέθη που καλύπτουν κάθε σωματότυπο από Small μέχρι και XXXL.

Δες όλες τις λεπτομέρειες και πάρε μέρος στον διαγωνισμό με ένα κλικ εδώ.

Δήλωσε άμεσα συμμετοχή καθώς ο διαγωνισμός λήγει στις 11 Μαΐου 2021 στις 12:00 μ.μ και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στο www.motocert.gr καθώς και στη σελίδα της MotoCert στο Facebook. Οι συμμετοχές μέχρι σήμερα έχουν φτάσει τις 82.896, μήπως θα είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός; Το γιλέκο θα σου αποσταλεί στη διεύθυνση που επιθυμείς χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση με έξοδα αποστολής.

Δες εδώ αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες της MotoCert για να βγεις διπλά κερδισμένος.